banner392

Pamukova’da her yer siyaset meydanı

Yerel Seçime sayılı günler kala her yer siyaset meydanına döndü. Her siyasetçi bir alanda kendini anlatmaya çalışıyor. Siyasetin en çok konuşulduğu yerler cenaze merasimleri, düğünler, kahve toplantıları, ev toplantıları gibi alanlar kendini gösteriyor

Pamukova’da her yer siyaset meydanı

Pamukova’nın en çok her alanda da kendini gösterebilen adaylarından biri yine AK Parti adayı Cevat Keser gibi görülüyor. Keser bu güne kadar özellikle cami cemati ile olan yakınlığı ve cami önlerindenki cenaze törenlerinde en başta görünüyor.

Cevat Keser yıllardır politika da kendini halka iyi tanıtmış ve siyasetede yeni şeyler katmış biri olarakta (Sokakta herkese selam verip alması, esnafa her sabah saat 9.00 da anonsla hayırlı işler dilemesi, hiç ayrım yapmadan cenaze törenlerine katılması vs) En çok el sıkan adam olarak dikkat çekmekte. 5. Dönem başkan adayı olarak seçilmesi, yine MHP den, DP’ye AP ye, AK Partiden eski Genç Parti taraftarlarına kadar eski siyasetçi tanıdıklarının olması ona daha rahat adımlar ve hizmetler getirmede kolaylıklar sağlıyor.

Keser bazıları için iş kapısı gibi görülürken bazıları için, yanmayan sokak lambasının değiştirilmesi için bile başvurulan adam olması, bazı hastalar için hastaneden sıra alan adam, hastanede yatanları ilk ziyaret eden adam olması, fakir - fukara dediği insanlara varlıklı kesimlerinde destekleri ile gida paketleri dağıtması,

Cevet Keser’in zaman zaman Milliyetçilik tarafınıda öne çıkarması (Pamukova’da ilk büyük Türk Bayrağını dörtyola dikmesi) D-650 karayolundan günde binlerce yolcuya gösterilen Türk Bayrağı Cevat Keser’e Milliyetçilerinde sempatisi olduğu bilinmekte.

31 Mart Yerel Seçime yaklaştığımız şu günlerde Pamukova halkının dediği olacaktır ancak biz de herkesin bilip gördüğünü dillendirmeye çalıştık.

Pamukova için hayırlısı kimse o kazansın diyerek yazımızı bitiriyoruz.

Not:  Bır sonraki yazımızda da diğer adayları yazmaya çalışacağız.

Pamukovahaber.com

Mehmet Yavuz

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER