banner392

Pamukova Kapalı Pazar Yerine İYİ Parti’den tepki var.

Pamukova da Belediye ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından alınan Pamukova ya Kapalı Pazar yerine İyi Parti de tepki geldi.

Pamukova Kapalı Pazar Yerine İYİ Parti’den tepki var.

İYİ Parti Pamukova İlçe Yönetimi tarafından yapılan Pazar yerine tepkiyi başkan Kemalettin Yörük basın açıklaması ile duyurdu.

Yörük “Pamukova’ya yapılacak olan Kapalı Pazar Yerinin Fatmahanım Okulu. Tren yolu boyuna yapılmasına Pamukovalılar karşı çıkmaktadırlar. Biz İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak basta yerleşik esnafın ve pazarcı esnafının, ilçe halkımızın istemediği, taraf olduğu bu meselede esnafın ve halkın yanında saf tutacağımızı ve onların bu hakli mücadelelerinde yanlarında olacağımızı buradan beyan etmek isteriz” dedi.

İŞTE İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ OLARAK YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE

Aziz hemşerilerimiz, Sevgili Pamukovalılar…!

Sizler irade gösterip Pamukova'nın ortak akil ve istişare kültürü ile yönetilmesi için Mahalli İdareler seçimlerinde bir tercihte bulunup, parti mefhumu gözetmeksizin Sayın Güven Övun'ü ilçenin temel meselelerini çözmek için işbaşına getirdiniz.

Lakin Sayın Övün halktan aldığı geniş yetkiyi yanlış algılamış olsa gerek adeta güç zehirlenmesi yasayarak birçok konuda ben yaptım oldu demeye başlamıştır. İlçenin onca değerine, onca yetişmiş bürokratına rağmen tutmuş "Pamukova'da üstün vasıflı, CV'li insan vardı da ben mi yapmadım diyerek İstanbul'dan ithal başkan yardımcısı getirmiş, şimdide yine ondan aldığı direktifler doğrultusunda halk pazarı gerginliğine imza atmıştır. Kendi yetersizliği, iş bilmezliği neticesinde belediye ithal başkan yardımcısının tahakkümü altına girmiş, Pamukova'nın kaderi maalesef Pamukova'nın hassasiyetlerine, önceliklerine, beklentilerine hayli uzak olan bu şahsin eline bırakılmıştır.

Bu müthiş ikili kafa kafaya vermiş Koronavirüs salgınını bahane ederek, bir oldu bitti yaratarak, ilçenin en önemli meselelerinden biri olan kalıcı Kapalı Pazar Yerinin Fatmahanım Okulu, tren yolu boyunca yapılmasını kararlaştırmışlardır. Aldıkları bu kararın esnaf ve halk tarafından duyulması ile birliktede artan tepkileri paylaştırmak  için önce meclis üyeleri, sonrasında siyasi parti ilçe başkanları toplantıya çağırılarak alınan yanlış karara onlarında dahil olması istenmiştir. Biz İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak basta yerleşik esnafın ve pazarcı esnafının, ilçe halkımızın istemediği, kari olduğu bu meselede esnafın ve halkın yanında saf tutacağımızı ve onların bu hakli mücadelelerinde yanlarında olacağımızı buradan beyan etmek isteriz.

Buradan Sayın ÖVÜN'e ve Sayın Başkan Yardımcısına sormak isteriz.

1) Kapalı Pazar yeri projesi için pazar esnafının ve yerleşik esnafın fikri alınmış midir?

2) Bu konuda STK'larla görüşülmüş’müdur ?

3) Söz konusu yer Devlet Demir Yolları mülkü olup bu yerin tahsisi gerçekleşmiş midir?

4) Tahsis / Ķiralama süresi ne kadar’dır?

5) Kiralama yöntemiyle belediye ye verilecek bu yere bu denli maliyeti yüksek  bir yatırım yapılması uygun mudur?

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

İYİ Parti Pamukova İlçe Başkanı

Kemalettin Yörük

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 02:10

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER