banner392

Pamukova da seçim sonuçları mahalle mahalle açıklandı.

1 Kasım 2015 Seçimlerinin yankıları gelmeye devam ediyor. Tüm ülkede olduğu gibi Pamukova da da seçim sonuçları mahalle mahalle ortaya çıkmaya başladı.

Pamukova da seçim sonuçları mahalle mahalle açıklandı.

Pamukovahaber.com olarak ilçe seçim kurulu sonuçlarını yayınlıyoruz. Haberimizin son bölümünde yayınladığımız seçim sonuçları Pamukova İlçe Seçim Kurlu Sonuçlarıdır.

İlçe Seçim Kurulu Birleştirme tutanaklarını dün yayınlamıştık. Şimde ise 33 mahalleden 75 sandıkta ortaya çıkan sonuçlar ve partilere verilen oy durumları ile mahalle mahalle hangi partiye ne kadar oy çıkmış listemizden görebilirsiniz.

Pamukova da özellikle köyler seçim sonuçları ile sürpriz yaptılar.

Son günlerde ülke gündemine oturan Pamukova Karapınar Mahallesindeki taş ocağının birinden çıkan tonlarca kimyasal atık bölgeden uzaklaştırılırken, yine ayı mahalleye yakın Çöp Fabrikasının çıkardığı kötü kokularla bölgeyi etkilemesi sonucu gelen tepkilerin aksine Karapınarlılar İstikrardan yana oy verdiler AKP oyları çok çıktı.

Yine en sıcak haber olan Akçakaya mahallesinde bir taş ocağı iznine vatandaşların tepkileri Türkiye gündemine oturmuş tu vatandaşların tepkilerine karşılık ocak başladığı kazı sırasında mezarla karşılaşınca vatandaşlar daha da tepki göstermişti. Seçimin bu mahallede iktidarın aksine muhalefet partilerine oy vereceği konuşuluyordu. Ancak  burada da vatandaşlar istikrardan yana oy kullandılar Oylar AKP ye çıktı.

Bir başka yer de yazın karpuzların para etmediği için karpuzları tarlada süren tepki gösteren vatandaş haberlerinden sonra Eğriçay da da seçim sonuçları merak ediliyordu. Onlarda yine AKP den yana oy kullandılar İstikrar istediler.

İŞTE PAMUKOVA DA 75 MERKEZDE SANDIK SANDIK SEÇİM SONUÇLARI

  

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER