banner392

Pamukova da Hızlı Tren Duracak mı?

Uzun süredir Hızlı Tren istasyonunun Pamukova da olacağı söylentilerine karşı Sakarya Milletvekili Şaban Dişli. “ Daha belli değil” dedi.

Pamukova da Hızlı Tren Duracak mı?
Cuma günü Gökgöz-Geyve yolu açılışı için gelen Şaban Dişli açılıştan sonra özel sorularımıza Cevap verdi. Dişli’nin  Pamukovahaber.com a yaptığı özel açıklama şöyle:
Soru: “Sayın Milletvekilim Hızlı Tren Pamukova da duracak deniyor. Vatandaşları doğru bilgilendirme konusunda sizden bilgiyi almak istiyoruz. Hızlı tren Pamukova da duracak mı?
Cevap: “Şu an daha bu konu belirsiz. Alifatpaşa da mı, yoksa Pamukova da mı duracak daha belli değil. Yol çalışmaları devam ediyor”
Hızlı tren in nerede duracağı daha belirsizliğini koruyor. Bunun için bazı siyasetçilerin söylemleri vatandaşların kafasını karıştırmakta. Bizde habercilik yaptığımız için şimdilik hızlı tren istasyon konusu bilgisini de siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. “Hızlı tren istasyonunun nerede olacağı daha belli değil.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2011, 02:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ercan taner
Ercan taner - 13 yıl Önce

Tren Pamukovada durması imkansız..Neden derseniz??????
Geyveye yeni yolun yapılması ile geyve ilçesi pamukova alifuatpaşa osmaneli taraklı ve göynük ilçelerini,n tam ortasında kaldı..Zaten Geyvedede istasyon ile ilgili çalışmalar almış başını gidiyor..Benim tahmin ettiğime göre Eşme yolu denen bir mevkide 12 dönüm istasyona yer ayrılmış durumda..Yani kısacası bizede yeni yapılacak olan duble köprüden geyveye gitmek kalacak..Duyurulur pamukova insanıma

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

sayın dişli bey pamukovalı cevat keser pamukova halkına istasyon pamukovada yapılıyor tren duracak diye bir belediye hapörlerinden anos etmediği kaldı size yere göğe sığdıramıyor her gün anos ediyor haparlörden siz de kalkmışınız daha belli değil diyorsunuz biz belediye olarakta geyveye bağlanmaya hazırız pamukovanın başında böyle belediye başkanı varken neden olmasın değilmi sayın dişli bey

doğrucu davut
doğrucu davut - 13 yıl Önce

anlaşıldı alifuatpaşa olacak

SIRADAKİ HABER