banner392

Pamukova CHP Milletvekillerinin ilgi odağı oldu.

CHP Pamukova adayı için Milletvekilleri Pamukova’ya adeta sortiler düzenliyor. CHP Başkan adayı Hüseyin Eryiğit’e destek için gelen bugünkü vekiller çarşı Pazar ve parklarda oturan vatandaşları dinlediler. Değişim istediler ve Hüseyin Eryiğit'e de oy istediler.

Pamukova CHP Milletvekillerinin ilgi odağı oldu.

Bugün Pamukova’ya saat 11.00 gibi gelen CHP nin en genç vekillerinden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Yalova Milletvekili Özcan Özel, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy Pamukova da çok sayıda esnafı bire bir ziyaret ettiler.

Mehmet Ali Çelebi’yi gören vatandaşlar ona daha yakın ilgi gösterdiler. Aynı zamanda pilot olan Çelebi ve vekillerle fotoğraflar çektirdiler.

İl Başkanı Erdoğan Isır’ında katıldığı Pamukova seçim çalışmalarına İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu. İlçe Başkanı Ali Teke, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemaletin Yörük ve Meclis üyeleri de katıldılar.

Pamukova’da iki koldan çalışma yapan CHP Milletvekilleri CHP ve İyi Parti ortak adayı olan Hüseyin Eryiğit’i desteklemek için geldiklerini Eryiğit’in kazanmasıni istedikerini anlattılar. “ Hüseyin Eryiğit kazandıktan sonra Pamukova daha sık geleceklerini söyleyen Mehmet Ali Çelebi ve vekillere giderlerken İlçe Başkanı Ali Teke tarafından Pamukova Ayvası ürünleri hediye edildi.

Pamukova’dan sonra Yalaova’ya giden vekillerden sonra Önümüzdeki Haftada Pamukova’ya 6 Martta CHP Milletvekilerinden Benhan Şimşek, 13 Martta ise Abdullatif Şener’in geleceği öğrenildi.

CHP VEKİLERİNİN BUGÜNKÜ ESNAF ZİYARETLERİ PAMUKOVAHABER KAMERALARI TARAFINDAN ÇEKİLDİ. TÜM GÖRÜNÜTLER GALERİ OLARAK DÜZENLENDİ VE GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK VE ALMAK İSTEYENLER TIKLAYARAK GÖREBİLİR VE ALABİLİRLER. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 03:05

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER