banner392

Pamukova CHP İlçe Başkanı kim olacak, toplantısı yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe kongreleri öncesi Pamukova da İlçe Başkanı adayı olmak isteyen Fikret Uysal’ın daveti üzerine yapılan toplantıda aday adaylarının İl Başkanı Erdoğan Isır etrafında kenetlenmesi istendi.

Pamukova CHP İlçe Başkanı kim olacak, toplantısı yapıldı.

Toplantıya ilçe Başkanı Ali Teke ve İl Başkanı Erdoğan Isır’ın sağlık nedenleri ile katılamadılar. Toplantıyı İlçe Sekreteri İbrahim Isır yönetti.

Yoğun üye katılımı ve yönetim kurulu üyeleri Osman Işık, Emine Çoban, İsa Şahin, Mehmet Doğar katıldığı. İlçe Sekreteri İbrahım Isır’ın yönetti toplantıda Isır; “Başkan adayları kendi aralarında tartışarak, konuşarak bir yol çizecekler ve ilin yanında durup durmayacaklarını kendileri münazara edecekler”dedi.

‘ADAYLAR SIRASI İLE SÖZ ALSIN’

İbrahim Isır,

“Ben Başkan adaylarının sırası ile söz alarak konuşmalarına izin vereceğim. müdahil olmayacağım. Herkes birbirine riayet etsin. Olumlu bir şekilde not alalım. Ona göre devam edelim” dedi

TOPLANTI BASINA KAPALI YAPILDI.

Ve katılanlardan başka bir talebi olan varmı, dedi. “Başkan adaylarından olduğu söylenen İsmail Çetintaş Biz bu konuyu kendi aramızda tartışıp konuşalım” dedi başkanda Çetintaş’ın talebini olumlu buldu ve basına kapalı şekilde toplantı için basından izin istedi.

İki saat kadar devam eden kapalı toplantı sonunda yapılan basın açıklamasında adayların yeniden bir araya gelerek konuşacakları bilgisi verildi. Bir dahaki toplantıda İlçe Başkanı aday yada adaylarının açıklanacağı söylendi.

Toplantıda İl Kongresi de değerlendirildi. Şubat ve Mart aylarında yapılması planlanan İl Kongresinde Pamukova’nın evladı Pamukova’nın evladı mevcut İl Başkanı Erdoğan Isır’ın desteklenmesine karar verildi.

CHP İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN,

1-Fikret Uysal (kesin aday olduğunu açıkladı)

2-İsa Şahinoğlu (Kesin aday olduğunu açıkladı)

3-İsmail Çetintaş (Bir dahaki toplantıda aday olup olmayacağı açıklanacak)

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 02:06

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER