banner392

Pamukova AKP ilçe yönetimi değişti. Yeni başkan Gürsel Işık

Pamukova Atatürk Kültür Merkezinde yapılan 4. Olağan Kongresinde tek aday olan Gürsel Işık 420 delegeden katılan 227 sinin oyunu alarak yeni başkan olarak seçildi.

Pamukova AKP ilçe yönetimi değişti. Yeni başkan Gürsel Işık
AKP Pamukova ilçesi 4. Olağan kongresine milletvekilleri partililer ve vatandaşlarda katıldılar.
 
Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz ve Kocaeli AKP milletvekili Zeki Aygün de katıldılar. Alifuatpaşa Belediye başkanı ve Taraklı Belediye başkanı da kongreye katılanlar arasındaydılar.
Pamukova dan MHP ilçe başkanı Yüksel Keskin ve Kemalettin Yörük. Pamukova Şoförler Odası Başkanı ve Bazı muhtarlar da kongreye katıldılar.
 
Seçim öncesi genel kurul da divan başkanlığına Süleyman Özmen, Katip üyeliklere Ali İhsan Güneş, Ahmet Demir, Hüseyin Gencali, Yaşar Karagöz seçildiler.
 
Divan başkanı kongreyi saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlattı.
Milletvekilleri adına Şaban Dişli söz aldı.
 
Dişli hükümetin yaptığı proje ve işleri anlattı. Dış politika konusuna da değinen Dişli.
Fransa parlamentosunda Türkiye aleyhine alınan Sözde Ermeni tasarısının gündeme getirilmesinde Türkiye’nin gün geçtikçe güçlü bir ülke olmasından dolayı önünü kesmek istedikleri için gündeme getirildiğini söyledi. Ancak Başbakanın bu haksız karara karşı gerekli yanıtı vereceğini söyledi.
 
Pamukova AKP kongresinde söz alan eski başkan Muhittin Akın Pamukova da akp hükümeti tarafından yapılan yatırımlardan söz etti. Pamukova da eğitim alanında yenilikler yapıldığını yapılan okullarla sınıfların 30 kişilik duruma getirildiğini söyledi.
Akın şu anda göreve yeniden talip olmadığını kendi yerine Gürsel Işık’ı desteklediğini söyledi.
 
Akın Gürsel’i tanıtırken şunları söyledi.
“Gürsel benim hizmetkarımdı. Birlikte 10 yıl çalıştık. O benim hizmetkarımdı. Şimdi ise başkan adayımız Gürsel Işık tır. Bundan sonra da ben onun hizmetkarı olacağım” dedi.

 
Eski başkandan sonra kürsüye gelen Gürsel Işık önce eski başkana hizmetlerinden dolaya hediye verdi. Daha sonra konuştu.
 
Gürsel Işık Daha önce kendisinin il genel meclisi üyeliği de yaptığını söyledi. Parti içinde yıllardır hizmet ettiğini ve şu anda da ilçe başkanlığı için aday olduğunu söyledi. Işık. Haktan ve doğrudan yana olacaklarını, güçlünün değil haklının yanında olacaklarını söyledi.

 
Kongrede konuşmalar bittikten sonra milletvekilleri ve yeni yönetim birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.
 
Daha sonra yeni yönetim seçimine geçildi. 420 delegesi bulunan akp seçimine 227 delege katıldı. 227 delegenin oylarını alan Gürsel Işık Pamukova Ak Parti Yeni İlçe başkanı seçildi. Seçim in devam ettiği anlarda  konuklara aşure ikramı yapıldı.
 
AK PARTİ PAMUKOVA YENİ YÖNETİMİ ŞÖYLE
1-Başkan: Gürsel Işık
2-Cemil Aydın
3-Ali Salih
4-Sükran Yıldız
5-Ali Ziya Toklu
6-Haluk Kazancı  
7-İbrahim Yaman
8-Fatih Akın
9-Gültekin Onat
10-Hayati Kars
11-Talip Kont
12-Ahmet Tokaç
13-Mehmet Bilal
14-Hümeyra Kaya
15-Çetin Ayvalı
16-Yüksel Ihlamur
17-Paşa Salih
18-Yakup Yılmaz
19-Hüseyin Çorak
20-Cavit Sümbül
 
Yedek Üyeler
1-Yavuz İri
2-Yakup Yiğit
3-Mustafa Şaylan
4-Mehmet Yıldız
5-İ.Murat Keskin
6-Mustafa Öz
7-Bahri Yüksel
8-Kemal Keskin
9-Mehmet Dere
10-Salim Güner
11-Süleyman Duman
12-Muhammet İhtiyar
13-Yaşar Toklu
14-Remzi Ekşi
15-Ali Öz
16-Songül Özdemir
17-Hasan Yeşilbaş
18-Şükriye Çelik
19-Ömer Polat
20-Nazmi Ünal

 
ÜST KURUL DELEGELERİ
Asil
1-Gürsel Işık
2-Şukran Yıldız
3-Zafer Hıra
4-Muhittin Akın
5-Talip Kont
6-Yakup Yılmaz
7-Mehmet Bilal
8-Hüseyin Şen
9-Ali Hıra
10-Halil Salihoğlu
11-Paşa Salih
12-Adnan Zobar
13-Muzaffer Öztürk
14-Filiz Ballı
15-H. Ferudun Turan
16-Mustafa Çelik
17-Hayati Kars
18-Mehmet Gümüştaş
19-Aydın Bilaloğlu
20-Bilal Çuhalılar
20-Mehmet Yıldız.
 
Yedekler
1-Mehmet Dere
2-İrfan Yılmaz
3-Ahmet Köse
4-Ali Öz
5-Hasan Dönmez
6-Murat Yılmaz
7-Süleyman Duman
8-Hasan Öz
9-Bayram Ekşi
10-Ömer Özdemir
11-Halil Özkan
12-Sinan Akın
13-Cengiz Keskin
14-Ahmet Kara
15-Rafet Çün
16-İbrahim Şahin
17-Durmuş Kıvrak
18-Hüseyin Marangoz
19-Mehmet Kont
20-Adem Bilaloğlu
21-Ahmet Salih
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2011, 22:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ingirseli
ingirseli - 12 yıl Önce

heyyyyy yorumcular, arkadaşlar bizler bu kadar aciz insanlarmıyız. Bir parti İlçe Yönetimini değiştirmiş değiştiren kim parti üyeleri peki seçilenler kim o partinin üyeleri neden eleştiriyoruz bizim istediğimiz insanları seçmediler diye hem de acımasızca birde aba altından sopa, seçimde sen başkan adayı olursan bende MHP'ye oy veririm işte biz Pamukovalının siyaset anlayışı bu peki eleştirirken ne diyoruz sen daha önce siyaseti bıraktım dedin ya! Bende o partiye oy çıkarmı bilemem ama siz böyle düşündükçe AKP Pamukovada kaybeder ama Pamukova siyaseti herzaman kaybeder. Bir dakika düşünün haksızmıyım.....

pamukova'nın yerlisi
pamukova'nın yerlisi - 12 yıl Önce

ARKADAŞLAR BU YÖNETİM HÜSEYİN ŞEN KARDEŞİMİZİN TAMDA KULLANACAĞI TİPTEKİ İNSANLAR.PAMUKOVALILAR BİTTİ,İŞLERİNİN YOĞUNLUĞU VE HASTASININ OLMASI NEDENİYLE SİYASETTEN ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLAYAN MEKECE'Lİ BİRİ GETİRİLDİ İLÇE BAŞKANLIĞINA.SAYIN HASAN ALİ ÇELİK BEY NE KADAR YANILDIĞINI ANLAYACAK AMA PAMUKOVA BİR BEŞ SENE DAHA KATBETMİŞ OLACAK.YAZIK PAMUKOVAM YAZIK.HÜSEYİN ŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLUR.AMA ADAY YAPILMAZSA PAMUKOVADA MHP Yİ DESTEKLERLER YİNE AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ DAHA ÖNCA OLDUĞU GİBİ.

bşaı yokki dileğim
bşaı yokki dileğim - 12 yıl Önce

yıllardır akp pamukovaya ne yapmışki bundan sonra desetkeleyeckmiisiz. isteyen destek versn gençlerden yok artık destek. başkanlığı bile kendi aralarında paylaşıp duruyorlar. her seferinde söz verip duruyorlar , yakında yinde seçim vr geçen dedikleri sözleri tekrar ederler. hani bu da bırkamıstı siyaseti ne olduda ekrar başladı

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 12 yıl Önce

YORUM YAZAN ARKADAŞLARIMIZA KIYMETLİ VAKİTLERİNİ AYIRDIKLARI İÇİN TEŞEKÜR EDERİM. PAMUKOVA GENÇLİK SENDE ÇEVRENDE OLUP BİTENE TEPKİSİZ KALMA. EN KÖTÜ FİKİR BEYAN ETMEK BİLE HİÇ FİKRİM YOK DEMEKTEN DAHA İYİDİR. PAMUKOVALILAR ŞUNU ÇOK İYİ BİLMELEDİRKİ SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN İKDİDAR PARTİSİNİN İLÇE BAŞKANI OLAN SAYIN GÜRSEL IŞIK BEYE PAMUKOVANIN SORUNLARININ BİRAN EVVEL ÇÖZÜMÜ İÇİN DESTEK VERMELİDİR. AKP OY KAYBETSİN DİYE PAMUKOVAMIZIN ZAMANI KAYBETTİRİLMEMELİDİR. HERŞEY YERİNE KONUR KAYBEDİLEN ZAMAN KESİNLİKLE YERİNE KONULMAZ.

Kerim TOK
Kerim TOK - 12 yıl Önce

Gürsel Bey siz arkadaşlarında dediği gibi aktif siyaseti bırakmamışmıydınız.Baktığım zaman şu kadrolarla kime nasıl hizmet edeceksiniz.Bu millet hala bazı gerçekleri göremediyse yazık olsun.Akıllı
insanlarla olur bu bunlar.Anlaşılan sokaktan kimi bulduysan listelerine yazmışsın.İnş bu millettim gerçeği görür RANT çılar sizleri....Hep kendinize çalışın bakalım....PARA VE GÜÇ SİZDE .....

seyfettin taş
seyfettin taş - 12 yıl Önce

Vatana ve millete hayırlı olsun; Beyefendi ve Güçlü bir başkan olan Gürsel IŞIK ile dirayetli yönetim kurulu üyeleri var. Ayrıca; Pamukova ve köyleri tarafından tanınmış, sevilen ve her zaman takdir gören Yüksel IHLAMUR' un kadroda bulunması da büyük kazanç

listeye bak :d
listeye bak :d - 12 yıl Önce

aslında ağlancak halimize gülüyoruz,böyle bir liste patagonyada yoktur,koskoca iktidar partisi koskoca ak parti,yazıklar olsun pamukovadan bula bula bunlarımı buldunuz (aklı başında işinde başarılı insanlar tabikide var içlerinde) sizin güç göstergeniz buysa biz ikinci sınıf olmaya daha çok devam ederiz :(((

bakın işinize
bakın işinize - 12 yıl Önce

bir Allahın kuluda cesaret edipte ben ahmetim ben mehmetim bunu böle istiyorum diyememiş.cesaretsiz insanlardan ne beklersin eyy pamukova


SIRADAKİ HABER