banner392

Özcan Pehlivanoğlu’ndan Davet var.

Balkan Türkleri Federasyon Kurucu Başkanı ve MHP MYK üyesi Pamukovahaber de makaleleri yayınlanan Özcan Pehlivanoğlu’ndan Dost Partisine davet var.

Özcan Pehlivanoğlu’ndan Davet var.

 Bulgaristan Seçimlerinde HÖH ve DOST Parti diye iki parti ayrı ayrı seçime girmesi sonucu hezimete uğrayan Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi önemli miktarda oy kaybederken Dost Partisinin barajı aşaması sonucu Bulgaristan seçimlerinde 3. Parti olmayı Bulgaristan ırkçı partisine kaptıran Türkler birlik olmak istiyorlar.

İŞTE OZAN PEHLİVANOĞLUNUN DAVETİ ŞÖYLE.

HÖH'ÜN İFTARINDAYDIK ŞİMDİ DOST PARTİSİ'NDEN DAVET BEKLİYORUZ!!

Malumunuz Türkleri her yerde bölmeye ve parçalayıp yutmaya çalışıyorlar. Türkler bu tuzağa karşı uyanık olup tedbirler almak zorundadır

Aslında kadim bir Türk yurdu olan Bulgaristan'da da benzer şeyler yaşanmaktadır. Türk düşmanları orada da, faaliyet içindedir. Bu sebeple her ne olursa olsun Türkler birlik ve beraberlik içinde olmak zorundadır. Doğru stratejiler izlediğinde zaman en iyi ilaç olacak ve Türkler bundan kazançlı çıkacaktır. Onun için sabırlı olmak gerekmektedir.



Bu meyanda Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH)nin İstanbul'da verdiği iftar davetine icabet ettik. Şimdi de Bulgaristan Türklerinin kurduğu yeni bir parti olan Dost Partisi'nden de bir iftar daveti bekliyoruz. Çünkü biz partilerin değil Bulgaristan Türklerinin yanındayız. Partiler amaca ulaşmakta sadece bir vasıtadan ibarettir.


Gönlümüzden geçen sadece Bulgaristan Türklerinin değil Bulgaristan Türkleri tarafından kurulmuş bulunan siyasi partilerinde bir araya gelerek Bulgaristan Türklerinin geleceğine sahip çıkmalarıdır.



Biribirimize kızmaya, küsmeye, ayrı durmaya, laf yetiştirmeye hakkımız yok! Bakın Irak ve Suriye Türklerine, Çin'in altında inleyen Doğu Türkistan'a, Ermenilerin işgal ettiği Karabağ'a, Kırım'daki Türk'ün haline; ondan sonra dediklerimiz ne anlama geliyor düşünün!



Türklük bu günlerde içeride ve dışarıda ağır bir imtihandan geçiyor. Gelin bu imtihandan yüzümüzün akı ile çıkalım!



Bu sebeple Dost Partisi'nin vereceği iftara da, bir davet bekliyoruz. Oraya da geliriz ve bu dediklerimizi anlatırız. Biz aynı pınarın çocuklarının farklı düşünmeyeceğini ve birbirleri ile kolayca kucaklaşacağını biliyor ve buna Allah'a iman ettiğimiz gibi inanıyoruz...



Haydi bu mübarek ayda hem Bulgaristan Türklüğü hem de Türk Dünyası için el ele ve gönül gönüle olalım...

Özcan PEHLİVANOĞLU

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 00:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER