banner392

MHP İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri İstifa Etti.

Pamukova MHP İl genel meclisi üyesi Mevlüt Ekşi ile 6 tane Belediye meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı yöneticileri, MHP den istifa ettiler.

MHP İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri İstifa Etti.
MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük’de İlçe Teşkilatı’nın diğer yöneticileriyle partiden istifa kararı aldıklarını bildirdi.
Delegelerin hür iradeleriyle seçilen İl Teşkilatı yöneticilerinin, Büyük Kurultay’daki demokratik tercihleri yüzünden görevden alınmalarının yanlış olduğunu savunan Yörük, şunları kaydetti:
“Teşkilatın kapatılmasına tepkisiz ve sessiz kalmamız beklenemezdi. İlçe Teşkilatı olarak Türk milliyetçiliğine inancımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Türk milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmaya çalışıldığı şu dönemde MHP Genel Merkezi’nin kendi evlatlarına kıymasına anlam veremiyoruz. Yola çıktığımız arkadaşlarımızı ne pahasına olursa olsun hiçbir zaman yalnız ve yarı yolda bırakmayız. Seçtiğimiz İl Teşkilatı yöneticilerine tahammül edemeyen bir Genel Başkan ile çalışmamızın mümkün olmadığını düşünerek, İlçe Teşkilatı yöneticilerimizle İl Genel meclisi üyesi ve belediye meclis üyeleriyle  topluca MHP’den istifa ettik” dedi.
Pamukova Teşkilatının bu istifaları en son ilçe başkanları toplantısında MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün altığı tutumlardan kaynaklandığı ve en az 10 ilçe başkanlıklarının da aynı şekilde istifa edecekleri gelen bilgiler arasında.

TOPLU İSTİFALAR İLE GÖNDERİLDİ.



  
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2013, 22:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER