banner392

MHP den emekli albay Abdullah Bolal başkan adaylığı için başvurdu.

Pamukova Milliyetçi Hareket Partisinde akşam saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Pamukovalı emekli albay Abdullah Bolal, MHP den Pamukova belediye başkan aday adaylığı başvurusunu MHP İlçe başkanı Orhan Sezer’e teslim etti.

MHP den emekli albay Abdullah Bolal başkan adaylığı için başvurdu.
 MHP İlçe başkanı Orhan Sezer  Abdullah Bolal’ın aday adaylığı başvurusunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde başarı ile görev yaptıktan sonra, emekli olup siyasete MHP de  devam etme kararı alan Abdullah Bolal’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Belediye başkan aday adaylığının şahsına, Pamukova’mıza ve davamıza hayırlara vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyor kendisini tebrik ediyorum” dedi.

 

MHP den Pamukova Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe başkanı Orhan Sezer’e teslim eden Abdullah Bolal ise yaptığı açıklamada “ 2014 yerel seçimlerinde Pamukova Belediye başkan aday adaylığına MHP den  başvuru yaptım. Bu göreve talip oldum. Gerek partimiz gerekse Pamukovalı vatandaşlarımız  bizi bu göreve uygun görürlerse layıkı ile bu güne kadar ordumuzun çeşitli kademelerinde yaptığımı görevi memleketimizin ve milletimizin  huzur ve mutluluğu için çalışmalarımızı yapmak istiyoruz buna talibiz. Diğer aday adayı arkadaşımız Önder Bilaloğlu ile bu yolda mücadele edeceğiz. Allah onda bu yolda ona da hayırlar nasip eylesin. Şimdiden herkese hayırlı olsun Allah hiç birimizi utandırmasın “ dedi.

 

Bolal’ın aday adaylığını ilk tebrike den MHP’nin diğer aday adayı Önder Bilaloğlu olurken, İlçe başkanı Orhan Sezer medyada Pamukova MHP’nin adayı belli olduğu yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi.


 

MHP İlçe başkanı Orhan Sezer, medyada  MHP nin Pamukova adayının belli olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek “  Bugün bazı medya organlarında Pamukova da MHP nin adayının Abdullah Bolal olduğu yönünde haberler çıkmış. Ama bizim Abdullah Bolal’ın ne aday adaylığı konusunda aldığımız bir karar var, nede İlçe yönetimi olarak aday adaylığını kabul ettik diye bir karar var. Bu kararları almadan ile ve genel merkeze gitmeden, bu tür açıklama yapmak hem bizim açımızdan sakıncalı, hem kanuni açıdan sakıncalı, hem de teşkilat açısından sakıncalı. Biz böyle bir açıklama yapmadık İl teşkilatımız da bu yönde bir açıklama yapmış değil. Bu haber yalnızca medyanın kendi tasarrufuyla yapılmış bir haberdir. Biz karar almamışken, İl başkanlığına göndermemişken genel merkezin böyle bir karar alması mümkün değil. Hele hele bizim partide hiç mümkün değil.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
LAÇİN US
LAÇİN US - 10 yıl Önce

kapıarkasına saklanp gaipten gazel yok arkadaş,yazarken yüzümüzü gösterp rengimizibilelim. bilelm ki nerden gelip nereye gideceğini de görelim di smi... sayin aptullah albayimizin şimdiden yansittği işik, güzide pamukova halki için umut olarak geri dönecek,onun üstün yönetici kabiliyetiyle iidealist birleşerek,basiretsiz ve talanci zihniyetlere mahkumiyeti sayesinde kaybettklerinin yaninda yillardir yerinde sayan pamukovamizi hakettiği yükseliş tirendine geçireceğini büyük bir heyecan ve umutlabekliyor,inaniyorum .

İSMAİL ODABAŞ
İSMAİL ODABAŞ - 10 yıl Önce

değerli komutanima başarılar diler çiktigi bu mukaddes görevde mevlan utandırmasın dileklerimle

rasim demirtaş
rasim demirtaş - 10 yıl Önce

şeyhvarmazlılar oymu kullanacak? nasıl oluyo anlamadım ben

pamukovali
pamukovali - 10 yıl Önce

önder kardesimize hep destek tam destek.

İbrahim kaşık    KOCAELİ
İbrahim kaşık KOCAELİ - 10 yıl Önce

albayım pamukova için ve senin için adaylığın hayırlı olsun yapabileceğimiz her şeyi senin için yaparız her şey gönlünce olsun saygılarımla....

GAYDALI
GAYDALI - 10 yıl Önce

daha i̇lkgünden kavga si̇z bu kafayla nereye gi̇di̇yorsunuz siz mi bozkurtsunuz birakin bu işleri lafla peynir gemisi yürümez

ŞEHVARMAZLI
ŞEHVARMAZLI - 10 yıl Önce

son dakika çikan bu aday adayi kim kim cikardi bunu.şegvarmazin adayi önder bilaloğludur değişmez.ilçe yönetimine sesleniyorum bir kere olsun partinize sayginiz olsun kazanacak kişiyi tercih edin.

akçakayalı
akçakayalı - 10 yıl Önce

hayırlı olsun. akçakayalı bozkurtlar sizinle


SIRADAKİ HABER