banner392

MHP adayı Abdullah Bolal Mekece de sert konuştu.

Pamukova MHP belediye başkan adayı Emekli Albay Abdullah Bolal Adaylıktan çekilecek söylentilerine ve Pamukova da oturmuyor söylentilerine Mekece den çok sert cevap verdi.

MHP adayı Abdullah Bolal  Mekece de sert konuştu.

 Abdullah Bolal Mekece köy kahvesinde yaptı konuşmada öncelikle “Abdullah Bolal Pamukova da oturmuyor, O ne anlar siyasetten, Halkı tanımaz, bilmez” diye köy kahvesinde konuşan Cevat Keser in adını vermeden ona cevap vererek başladı.

İkinci üzerinde durduğu konu ise; bazı kişilerin başka partilerin kazanması adına adaylıktan çekilecek söylentilerine ise sesini yükselterek “Arkadaşlar ben yola çıktım, benim sözüm senettir. Benim ağzımdan laf bir defa çıkar. Ben Milliyetçi Hareket Partisinin Pamukova ilçesinin belediye başkan adayıyım. Sonuna kadar da devam ediyorum.”dedi. Kahvede dinleyenler bu sözlerden sonra ayağa kalkarak büyük bir alkışla Abdullah Bolal’ın sonuna kadar destekçisi olduklarını gösterdiler.

Uzun süredir sesiz sedasız seçim çalışmalarını sürdüren MHP adayı Abdullah Bolal dün gece Pamukova nın en büyük köylerinden biri olan köy ünvanı yeni Büyükşehir yasası ile mahalle ünvanına indirilen ilçeye 10 km uzaktaki mekece mahallesinde sessizliğini bozdu.

Pamukova da yerel seçim çalışmaları sırasında diğer adaylarla yarış içinde olan Bolal rakiplerinin bir kısmından övgü ile söz ederken AKP adayı olan mevcut başkan diye bahsettiği şimdiki belediyi başkanı Cevat Keser’e yüklendi.

“Bu köyde geçen bir belediye başkan adayımız gelip yalan yanlış ifadelerde bulunmuş benimle ilgili iftiralar atmış. Konuşmak istemiyorum ama. İftira olunca işin boyutu da gerçeği açıklamak mecburiyetindeyim.

50 yıldır Pamukova da olmadığım, Ankara da oturduğum, bayramlarda sadece babamın mezarını ziyarete geldiğim, halkı hiç tanımadığım iddia edilmiş. Bahsedilen arkadaşımız bunun arkasından da hiç yakışık almayacak bir şekilde güya bana sormuş. Bende niye aday olduğumuz sorusuna verdiğimiz cevapta partim aday bulamamış ben öyle aday olmuşum. Bu söylenenler tamamen asılsızdır. Ben Pamukova Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayıyım benim adaylığım açıklanmadan önce partimde başka bir arkadaşım daha aday adayıydı, genel merkez ve yapılan değerlendirmeler sonunda beni aday olarak açıkladı. Bende şimdi başkanlık için yarış içindeyim. Sonuna kadar da mücadeleye devam edeceğim” dedi


Abdullah Bolal Mekece de hakkında ileri sürülen iddalar yanında seçildikten sonra neler yapacaklarını da ayrıntıları ile anlattı.

Pamukovahaber.com kameraları tarafından ilk defa MHP çalışması yakında izlendi ve ilk defa MHP adayının görüntülerini siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

MHP ADAYININ MEKECE DE YAPTIĞI KONUŞMANIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ. 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 23:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ruhadam
ruhadam - 10 yıl Önce

yolunuz yolumuzdur gözümüzü karartık sizinleyiz . milliyetçilik davasının bayrağını taşıyanların herzaman yanındayız.

pamukovahalkı
pamukovahalkı - 10 yıl Önce

başkanım sizin gibi tecrübeli bilgili insanlar varken tahsilden bile yoksun afişlere bilgi beceri tecrübe yazanlar belediye başkanı seçilmemeli yolunuz açık olsun başkanım allah inşallah bu seçimi size kazandırır.

akçakayalı
akçakayalı - 10 yıl Önce

akçakaya diye bir köy var uzakta 119 oy ile ruhu ayakta

İBRAHİM BAYRAK BURSA YENİŞEHİR
İBRAHİM BAYRAK BURSA YENİŞEHİR - 10 yıl Önce

sayın başkanım pamukvanın sizin gibi türk milliyetçisine ihtyaci var cenabahak yolunu açik etsin rabbim bütün ülkücülerin yüzünü güldürsün.

hüseyin
hüseyin - 10 yıl Önce

i̇şte pamukova için ilkeli bir başkan adayı. hemşehri̇leri̇m bugüne kadar yillarca pamukava başkanliği yapip ki̇şi̇sel kiyaklaran öte geçememi̇ş bi̇ri̇ i̇çi̇n tekrar oy kullanirlar mi̇ bi̇lemi̇yorum ancak, bu şansi değerlendirecekleri̇ni̇ umuyorum.

TEKNİK
TEKNİK - 10 yıl Önce

abdullah kardeşime başarilar dilerim.oktay yertürk abimizede hoş geldin deriz.

LÇNUS
LÇNUS - 10 yıl Önce

mekece ve köyler coşmuş arkadaşlar ya,birilerini mok götürüo bolalı da halk götürüo.köyleri görüyorum böylesi coşkuyu ilgiyi daha göremedm. abdullah bolal rüzgarı esmeye başlamış artek mhp harekata çok güçlü ve sağlam ilerlio gördüm...

Gökgöz
Gökgöz - 10 yıl Önce

başkanım sende yalan dolan yok dürüst bir başkanlık için oylar sana ccc


SIRADAKİ HABER