banner392

MHP 11. Olağan Genel Kurulunda ilkler yaşandı.

Pamukova Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen kongrenin açılışı Gençlik Kolları Başkanının şeflik yaptığı İstiklal Marşını okutması ile başladı, Genel Başkan Devlet Bahçelinin gönderdiği kutlama mesajı ile devam etti.

Kongreye katılan misafirler tek tek lanse edilerek tanıtıldılar. Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata’nın Genel kurulu yönetmesi için divan başkanı, belediye başkan adayı Emekli Albay Abdullah Bolal ile daha önce partinin yönetici kadrolarında görev almış emekli astsubay Şenol Erol seçildiler.

 

Daha önce 27 Aralık 2014 te saat 11. 00 de yapılacağı duyurulan, ancak milletvekilinin de katılması öğrenildikten sonra saat: 13.00 e alınan Halk Eğitim Müdürlüğü salonundaki MHP Kongresine İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, İl Başkan yardımcısı Cengiz Arslan, Mhp den Milletvekili adayı olmuş Endüstri Yüksek Mühendisi Gökhan Taşdeviren, Pamukova İlçe Başkanı Orhan Sezer, Adapazarı ilçe başkanı İsmail Küçük, BBP İlçe Başkanı Gürbüz Pertev ve parti yönetim kurulu üyeleri, Pamukova CHP belediye Meclis üyesi Eyüp Yusuf Turan ve başkan adayı Erdoğan Isır, Pamukova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay, Hesabalı Muhtarı Ahmet Özer ve Pamukova Esnaflarından ve vatandaşlardan da kongreyi izlemek için çok sayıda katılanlar oldu.

 

Halk Eğitim Müdürlüğü önünde başka bir etkinlik olan Sürücü kursu sınavından dolayı kongreye araçları ile gelen partililer ve görevlilerin araçları Pamukova Lisesi önüne çektirildi. Halk Eğitim binası önünde polis güvenlik önlemi aldı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kongreye hayırlı olsun mesajı gönderdi. Mesajı Gençlik Kolları Başkanı Enes yıldız okudu.

Behçeli mesajında Dava arkadaşlarıma diye seslendi.

“….Türk’e, Millete, vatana ve bayrağa yan gözle bakan hazımsızların ve husumet yuvalarının tüm oyunlarını sabır ve imanla bozacağız.

Şu an aranızda olamasam da aklımın ve kalbimin sizler olduğunu özellikle bilmenizi istiyorum.

Düzenlediğiniz kongrenin hayırlara vesile olmasını; Milletimiz, partimiz. Demokrasimiz ve geleceğimiz için güzelliklere kapı aralamasını temini ediyorum.

Hali hazırda kongre salonuna teşrif eden her dava arkadaşıma alileleriyle birlikte huzur ve mutluluk dolu seneler diliyor, sizleri bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun. Cenabu Allah Yar ve yardımcınız olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -Devlet Bahçeli  

 

Açılış töreninden sonra siyasi parti konuşmalarına geçildi. 
Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ridvan şahin
ridvan şahin - 9 yıl Önce

allah utandırmasın yolunuz açık olsun türki̇yeni̇n allaha ve milli davasına gerçek inanan kadrolara açil ihtiyaçı var.bu güneşin doğduğu yerde pamukova olur inşallah.

SIRADAKİ HABER