banner392

Meral Akşener, Bilecik Söğüt de büyük ilgi gördü.

Bilecik ten önce Pamukova'dan geçerken MHP liler Akşener ve konvoyu durdurmaya çalıştılar. Ancak konvoy durmadı. Kalabalık konvoy Söğütte yapacağı toplantıya geç kalmamak için yoluna devam etti. Bilecik ve soğut te Akşener i kalabalık bir topluluk karşıladı.

ÇOK SAYIDA ARAÇ EŞLİK ETTİ.
MHP Genel Başkan Adayı Merak Akşener, Söğüt ve Bilecik'e geldi.

İlk olarak Söğüt'e gelen Meral Akşener, Mehter Takımı ile karşılandı. Programına Ertuğrul Gazi'nin türbesinin ziyaret edip dua ederek başlayan Akşener, Osmanlı Otağını ziyaret etti ve Hükümet Meydanında binlerce insana seslendi.

Türkiye'nin dört bir tarafından yüzlerce otobüsler Söğüt'e akın eden ülkücüler, Türbede izdiham oluştururken, türbeden miting alanına kadar yürüdüler.

Yaklaşık 10 bin kişiye hitabeden Akşener, önemli mesajlar verdi. Osmanlı'nın kurulduğu topraklardaki kalabalığın birilerinin uykusunu kaçıracağını söyleyen Akşener, MHP'nin en temel ve en demokratik hakkı olan kurultayın, Başbakan ve Cumhurbaşkanının problemi haline geldiğini ifade etti ve havuz medyasını işaret ederek "7 tane gazete bir manşetler dizisiyle çıktı. Hepsi MHP'ye darbe dediler. Bunlar her seferinde her şeye darbe diyorlar sonra bizi kandırdılar diyorlar." diye konuştu. 

 

Terör konusunda yapılan yanlışlara rağmen terörle mücadeleye destek veren Akşener, MHP iktidarında teröre destek veren herkesin yargılanacağını belirtti. 

Hakkındaki 'paralel' iddialarına da değinen Meral Akşener: "Paralel kimmiş, ben miymişim! Ben paralel değilim ama bana paralel diyen kim varsa hepsi yamuktur, yamuk. Allah'ın izniyle bütün yamuklukları MHP iktidarında teker teker düzelteceğiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 00:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER