banner392

Mehmet Kır; ‘ İYİ Parti ilk seçimde iktidar olacak’ dedi

“İYİ Partinin Pamukovamıza, Sakaryamıza ve Türkiyemize hayırlara vesile olmasına, hayırlı hizmetlere vesile olmasını Cenabuhaktan niyaz ediyorum” Diyerek sözlerine başlayan Geyve’nin eski belediye Başkanlarından ve İYİ Partinin İL yöneticisi Mehmet Kır çok iddialı konuştu.

MEHMET KIR İDDİA ETTİ. HACİ EMİN SEZER DUYGULANDI

İŞTE MEHMHET KIR’IN KONUŞMASININ TAMAMI

İYİ PARTİYİ İYİ MİLLET KURDU.

Milletimizin isteği üzerine kuruldu. İYİ Parti bir hanımefendiler ve gençlik hareketidir.

İYİ PARTİ İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAK.

Nasıl 2002 seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi büyük bir patlamayla tek başına anayasayı değiştirecek çoğunlu erişti. Nasıl 1983 yılında kurulan rahmetli Özal’ın Anavatan Partisi ilk seçimde iktidar oldu. Bizde inşallah ilk seçimde iktidar olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

‘BÜTÜN BASKILARA RAĞMEN MEDYAYA ÇIKARTMAMALARINA RAĞMEN BASINDA OLMAMAMIZA RAĞMEN KORKU İMPARATORLUĞUNA RAĞMEN OYLARIMIZ YÜZDE 25 BANDINDA.’

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yiğit Anadolu Kadınımız, Yiğit Hanımefendi, Hacı Ablamız, Sayın Meral Akşener Hanımefendinin şu anda oy oranı yüzde 42 inin üzerinde

Cumhurbaşkanımız Tayip Erdoğan la bütün devletin imkanlarına rağmen, havuz medyasına rağmen, her haberinin hareketini nakletmelerine rağmen başa baş gidiyoruz.

BİZ HANIMEFENDİNİN (İYİ PARTİLİ ERKEKLERE KASTEDEN KONUŞMA) YARI YARIYA GERİSİNDEYİZ.

Öncelikle salondaki hanımefendilere söylüyorum. Çünkü bizi iktidar yapacak olan öncelikle hanımefendilerdir. Öncelikle cenabuallahtır. Sonra hanımefendilerdir. Sonra gençlerdir ve aziz milletimizdir. Çünkü AKP yi hanımlar iktidar yaptılar.

‘AKP NE YAZIK KI KADINI İKİNCİ PLANA ATTI.’

Birisi çıktı Gazi Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde hanıma terbiyesizce lalar etti. Birisi çıktı Rahmetli Gazi Mustafa Atatürk’ün manevi evlatlarınla ilgili bir sürü iftiralar attı. Yine Rize Belediye Başkanı çıktı dedi ki. “ Çözümle le mezümle uğraşmayalım. Doğulu kadınlardan 3. Bir eş alalım” dedi. Biz bu işi bu şekilde hak ederiz” dedi. Hakarete bakın.

Arkasından biri çıktı dedi ki “Kadınları kızları 12 yaşında evlendirelim” dedi. Kadınlarımız çalışma hayatından hep ikinci plana itildiler.


KADINI İKİNCİ PLANA ATMAK İSTEYENLER SARAYLARLDA AĞIRLANDI.

Kafasında fesli biri Kadir Mısırlıoğlu mu nedir. Atatürk’e laf uzattı. İYİ Parti Pamukova ya, Geyve ye, Taraklı ya Sakarya ya Türkiye ye iyi olacak iyi gelecek derken biz bunları söylüyoruz.

İYİ Parti daha 2 aylık Parti olmasına rağmen Gazi Mustafa Atatürk’e ve silah arkadaşlarına, İsmet Paşa ya 2 ayyaş diyenler Gazi Mustafa Kemal Atatürk demeye başladılar. Kadın Kurultayları yapmaya başladılar.

İKTİDAR OLUCAZ BUNDAN EMİNİM.

Ben bunu söylüyorum acizane, Sakaya milletvekilimiz Şaban Dişli 2002 yılında AKP milletvekili ve kurucusu ve milletvekili adayı ilçemizde dolaşıyor. Bana sordu “ Ne olur Mehmet sen bu işleri bilirsin”, dedi.

Ben “ 6 Sıfır olacak” dedim. Ve AKP 6-0 oldu. 14-15 sene olmuş.

Ben Yine söylüyorum Yapılacak olan ilk veya zamanında seçimde Sakarya da 7 Milletvekili çıkaracak. İnşallah. Diye sözlerini bitiren Kır,

Sözleri sonunda gençleri de partiye davet etti Mehmet Kır. Sözlerini şöyle bitirdi.

“ Düne kadar Türk diyemeyenlere, Türk’üm diyemeyenlere Bugün Turancı Kızılelma kesilenlere inat diyorum ki! Ne Mutlu Türk’üm diyenlere”

İYİ PARTİ KONGRESİNDE TARİHCİ, EĞİTİMCE HACI EMİN SEZER ÇOK DUYGULANDI.

Emin Hoca Pamukova da özellikle önemli günlerde Milli Kıyafetleriyle toplantılara katılan Nuri Karabacak şiir okumak için kürsüye geldi. Şiir den sonra Divandan söz alarak kürsüye gelen Tarihçi Haci Emin Sezer Nuri Karabacağın ( Bilecek / Söğüt Çaltı Köyü Oğuz Türkleri Bozok Kolunun Kayıboyu soyundan) olmasını ve özel kıyafetlerle gelmesinden çok etkilendiğini söyledi ve Nuri Karabacak ı okuduğu şiirinden ve güzel giysilerinden dolayı kutladı ve elini öptü. Daha sonara gözlerinden yaş gelen Hocanın konuşmasını alttaki videoda tıklayarak izleyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 23:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER