banner392

Kurtulmuş Sakarya da Sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Sakarya'da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Kurtulmuş Sakarya da Sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi
Kurtulmuş, yurt gezileri kapsamında geldiği Sakarya'da bazı Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ve partililerle bir restoranda akşam yemeği yedi.

Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 8 yıl içinde iyi yönetilemediğini belirterek, bunda hükümet ve muhalefet partilerinin suçlarının bulunduğunu öne sürdü.

Önümüzdeki süreçte Türk halkının bazı beklentileri bulunduğunu ifade eden Kurtulmuş, bu yeniden yapılandırmada partisinin önemli görevlerde bulunacağını kaydetti.

Türkiye'de birçok sorunun ötelendiğini ya da sorunların geçiştirildiğini ileri süren Kurtulmuş, 'Adına ne diyorsanız, Kürt sorunu ya da Doğu ve Güneydoğu sorunu, Alevi sorunu... Sorunlara çözüm bulacak Parti HAS Parti'dir' dedi.

Kurtulmuş, HAS Parti'nin kuruluşundan itibaren Türkiye'nin sorunlarına çözüm arayan bir parti olduğunu ifade ederek, sorunların çözümü için çalışma grupları oluşturduklarını ve bu çalışma gruplarının raporlarını kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti.

Kurtulmuş, hükümetin tarım konusunda da yanlış politikalar izlediğini ifade ederek, Türkiye'nin tarımda dışa bağımlı hale getirildiğini öne sürdü. Türkiye'nin Yunanistan, Suudi Arabistan, Mısır ve Latin Amerika'dan tarım ürünleri ihraç eden bir ülke konumuna geldiğini belirten Kurtulmuş, hükümetin Türkiye'de uygulamış olduğu tarım politikasının da iflas ettiğini ileri sürdü.

Hükümetin halkın isteklerine cevap verecek bir ekonomi sistemi geliştirmesini isteyen Kurtulmuş, 'AKP küresel ekonominin çarkları içine girmiştir' dedi.

HAS Parti'nin yerli bir parti, maneviyatçı bir parti, sömürüye karşı bir parti ve herkesin haklarını koruyacak bir parti olduğunu belirten Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde HAS Parti'nin iktidar olması için oy istedi.

Bu arada, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Kurtulmuş'a Sakarya'nın sorunlarını içeren bir dosya sundu.

HAS Parti İl Başkanı Osman İbrahimbaş da günün anısına Kurtulmuş'a Sakarya tablosu hediye etti.
Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2011, 23:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER