banner392

Keser “Pazar günü verilecek iftara herkesi bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Pamukova belediyesi tarafından organize edilecek diyen davetiyenin, yanlış anlaşıldığını söyleyen Keser: Biz sadece organize de yardımcı olacağız.”dedi.

Keser “Pazar günü verilecek iftara herkesi bekliyoruz” dedi.
 Pazar günü akşam Atatürk Heykeli ile, 75. Yıl İlk Öğretim Okulu arasında olan açık alanda herkese iftar yemeği verileceğini söyleyen Cevat Keser “Binlerce vatandaşın katılımını bekliyoruz” dedi.
 
Bazılarının iftar masraflarını Pamukova Belediyesi yapacak söylentilerine karşı ise sert tepki gösterdi.
 
“Ben hiçbir zaman vatandaşın parasını iftar masrafı gibi yerlerde harcamadım ve harcamam.”dedi.
 
Seçildiği günden beri hiçbir ne gazete, ne internet sitesi, nede televizyona reklam harcaması yapmadıklarını da söyleyen Keser:
 
“O günlerden kalma hala hacizlerle uğraşıyoruz. Gazetelere, internet sitelerine çarçaf çarşaf reklam vermişler belediyeyi borçlandırmışlar onları ödemeye çalıştık, çalışan personelin parasını ödememişler onları ödemeye çalıştık. Gereksiz olan harcamalar yapmadık ve yapmayız.”dedi.
 
“Adapazarı Büyük Şehir Belediyesi başkanı sayın Zeki Toçoğlu 28 Temmuz Pazar günkü iftara katılacaklar, bizde onları en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapacağız.” diyen Keser: Pamukova ve köylerini iftara beklediklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mustafa ergin
mustafa ergin - 11 yıl Önce

cavat keser kendisi yemekten vatandaşa sıra bırakmaz

ne demek
ne demek - 11 yıl Önce

ne demek' köfte ekmek gibi vatandaşın parasını iftar sofrasında harcatmam'büyükşehir harcıyorsa hataya niye ortak oluyorsun.sahiplenmemen lazım sayın başkan...

SIRADAKİ HABER