banner392

Kemal Taş Teşekkür konuşması yaptı

Saadet Partisi 4. Olağan Kongresine tek liste ile girildi. Kemal Taşı’ın yönetim kurul başkanı olan listede 10 asil 10 yedek yönetik kurulu üyesi ve 17 İl Delegesi seçildi.

Kemal Taş Teşekkür konuşması yaptı
YENİ YÖNETİM KURULU ŞÖYLE
Başkan Kemal Taş
Asil Üyeler
 1-Musa Atmaca
 2-Ali Filiz
 3-Mesut Düz
 4-Nihat Pehlivan
 5-Fatih Yeğenoğlu
 6-Latif Demirören
 7-Yüksel Güngören
 8-Ahmet Çakır
 9-Onur Coşkun
10-Ahmet Şen
 
Seçimden yeniden başkan seçilen Kemal Taş teşekkür konuşması yaptı.
İşte Kemal Taş’ın teşekkür konuşması:
 
“Değerli arkadaşlar, Milli görüş teşkilatı olarak Milli Nizam, Milli Selamet, Refah Partisi, Fazilet Partisi kapatılmış ve son olarakta Saadet Partisi kurulmuştur. Bizler Allaha şükürler olsun ki bizler bu milli görüş teşkilatında kaldığımiz için ne kadar şükretsek azdır.
 
Bugün baktığımızda hep Müslümanların kanı akmaktadır. Afkanistan da, Irak ta, Suriye de, Afganıstan da her tarafta Müslümanlar sömürüye maruz kalmaktadır. İşte merhum milli görüş lideri Necmetten Erbakan hocamızın başlatmış olduğu hizmet Türkiye de tam faaliyete geçmiş olsaydı bugün Müslümanlara zulmedemezlerdi. Bir an önce İslam Birliğini kurmak gerekmektedir. Ancak Siyonistlerin zulmü bu şekilde durdurulabilinir. Bugün Filistin de, Irak da, Gazze de yapılan işkenceleri hep teşkilatımız protosto etmiştir. Zulüm gören kardeşlerimize destek olmuştur. İşte arkadaşlarım bu teşkilatta görev almamızın yegane sebebi budur.
 
Bugün yaptığımız 4. Olağan Kongemizde bizlere yeniden görev veridğiniz için hepinize teşekkür ediyor. Üzerimize düşün bu kutsal görevi layiki ile yerine getirmek için çalışacağıma söz veriyorum”

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2011, 01:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER