banner392

İYİ Partililer Şeker İçin Alanlara Çıktılar.

Özcan Pehlivanoğlu Kırıkkale / Alpullu dan bildiriyor.

İYİ Parti kurulduğu günden bu yana memleket meselelerini gündeme getirmeye ve çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda ABD ve onun küresel şirketi Cargill'in isteği üzerine özelleştirme adıyla satılmak ve kapatılmak istenen şeker fabrikalarının satılmasına karşı çıkan politikalarını Alpullu'da Meral AKŞENER'in ağzından seslendirdi; "Şeker Vatandır, Vatan Satılamaz"

İyilik Hareketi'nin binlerce mensubu vatandaşlarımızla birlikte Kırklareli'nin şirin beldesi Alpullu'da bir araya geldi ve "şeker fabrikalarını sattırmayız, işçilerimizi işsiz bırakmayız, şeker pancar üreticisini mağdur etmeyiz" diye haykırdı.

Meral Akşener'de bu fabrikaları alacak olanlara seslenerek "bu fabrikaları ne pahasına olursa olsun alanlardan geri alıp, işçimize ve üreticimize vereceğiz" diyerek onları uyardı. Fabrika yapmayan ve işsizliğe çare bulmayan Akp iktidarı elde olan fabrikaları da, ne yazık ki satmaya devam ediyor. Ancak Akşener'in Cumhurbaşkanlığı ile buna bir son vereceğiz...

Tarih "İyilik Hareketi"nin cesur insanlarını mutlaka hayırla yad edecek! İyi ki, varlar da Türk Milleti ümitsiz değil... Şimdi bir "ANA Dönemi" başlıyor ve kadınlar ile gençler bu dönemin lokomotifi ve mimarı konumundalar.

Cumartesi Alpullu'da, pazar günü de İstanbul'un Eyüpsultan İlçesinde İyi Parti'nin kongresindeydik... Ümit her geçen gün büyüyor. Dur durak yok! "Ferman Padişahın ise dağlar bizimdir" mantığı ile medya onların ise sosyal medya da bizimdir... Mutlaka sesimizi bu karatmaya rağmen Türk Milletinin her ferdine ulaştıracağız... Baskı ve korku imparatorluğunu Allah'ın izni ile yerle bir edeceğiz..

Gayret Meral Akşener ve İyi Partililerden, takdir sizden, tefvik Cenab-ı Allah'tandır.

"Türkiye "İYİ" Olacak"

Özcan PEHLİVANOĞLU

Pamukova Haber

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER