banner392

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Fatih Kaya Kimdir?

Pamukova’dan İYİ Parti Aday Adayı olarak adı geçen Fatih Kaya Kimdir? Yazımıza Fatih Kaya kendini tanıtan bir makale gönderdi.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Fatih Kaya Kimdir?

“Ben, Fatih KAYA

İYİ PARTİ Milletvekili aday adayıyım.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum.

Yıllardır kendi firmam olan KAYALAR İNŞAAT’ın yöneticiliğini yürüterek güzel yörelerimize modern inşaatlarımızla güzellikler kattığımıza inanıyorum.

Bu defa içimdeki vatanperverlik aşkı, ülkeme karşı sorumluluk duygusu beni Milletvekili olup önce vatanımın sonra Pamukova’nın ve onun değerli insanının, sizlerin meclis’te Ankara’da sesi olmak noktasına getirdi ve karşınıza çıkardı.

Yüreğimi sevgi doldurarak yola çıktım, politikanın çirkin taraflarından, kavgadan, insanımızı karalamaktan, dedikodudan uzak durmak prensibindeyim.

Yüce TÜRK milletinin, İlçemin iyi ve güzel insanının dertlerini dert edinerek , çözüm için herkes ile, her kesimle, her kurumla, her makamla görüşüp dayanışma içinde bulunmayı görev bilirim.

Benim tek düşmanım, bu güzel ülkemin düşmanlarıdır.

Ay yıldızlı, al bayrağımın düşmanlarıdır.

Bu sesi, milletimin meclisinde dile getirmem için, Sayın Meral AKŞENER hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak için desteklerinizi bekliyor. Yüce Rabbim Allah’tan hayırlısını bizlere nasip etmesini diliyorum”

‘YÜCE ALLAH TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN’

Saygılarımla…

Fatih KAYA İYİ PARTİ SAKARYA Milletvekili aday adayı 12.05.2018

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER