banner392

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı oldu.

İYİ Parti Adapazarı Olağan 2. Kongresinde iki başkan adayı yarıştı. Ömür Uygun 41 oy alırken, Serdip Dokumacı 241 oy alarak, Adapazarı ilçe Başkanı seçildi.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı oldu.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi Orhangazi Kültür Merkezinde delege ve partilerin yoğun katılımıyla Saat 13.00’da başlayan kongreye çarşaf liste ile gidilirken başkanlık için Serdip Dokumacı ve Ömür Uygun yarıştı.

İyi Parti Genel Kongresine Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Partililer katıldılar. Aday olana ve Kürsüde konuşan Serdip Dokumacı “Bizim Listemiz Beyaz Listedir, meselesi memleket olan tüm iyilerin desteğini bekliyoruz” diyerek sözlerine başladı.

“Değerli dostlar şimdiden bugün yapılacak kongremizin sonucunun şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu seçim için rakibimiz kim olursa olsun, seçim sonrası, dava arkadaşımız, yol arkadaşımızdır. Kongremiz boyunca, yarın hep beraber aynı yolda yürüyeceğimizi unutmadan hareket edeceğimizden eminim. Allah yar ve yardımcımız olsun,yolumuz açık olsun” dedi.

Seçim sonunda kazanan Serdip Dokumacı 241 oy alarak İYİ PARTİ Adapazarı ilçe başkanı seçildi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER