banner392

İYİ ler Meydanlara indiler.

Sakarya da İYİ Parti Milletvekili adayları listeleri Seçim Kuruluna teslim edilir edilmez sabahı meydanlara indiler.

İYİ ler Meydanlara indiler.

İYİ Partinin 7 Milletvekili adayı Mehmet Kır Geyve de köyler ve esnaf ziyaretleri ile kendilerini tanıtmaya başladılar.

Adapazarı merkezde ise Aydoğan Aslan Burak, Nurgül Çakar Adapazarında esnafı ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını da dinleyen adaylar “ Yüzünü Güneşe Dön Türkiye” sloganı ile Sakarya bu güneş ile aydınlanacak dediler.

Mehmet Kır ise Kuzey Bölgesinin (Geyve, Pakmukova, Taraklı) diğer partiler tarafından da adayı olmayan ve sadace İYİ Parti tarafından 3. Sıra adayı göseterilmesi avantajı ile çalışmalara hızlı başladı. Taraklı, Geyve, Pamukova da 1 adayı çıkaracak kadar çoğunlukta oyu olması Kır’ı dahada heyecanlandırmış olmalıki.Özellikle köylerde dert dinlemeye devam ediyor.

Mehmet Kır, Geyve'deki Küçük Sanayi

Sitesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Sanayi sitesi'ndeki esnaflar vekil adayımıza çok büyük ilgi gösterdiler.

Sanayi sitesindeki esnaflar, Başkanımız Sn Meral Akşener'in söylemlerini çok beğendiklerini ,

Milletvekili adaylarımızın hepsinin seçiminin isabetli olduğunu söylediler.

Geyve'nin Halidiye , Yaylak , ve Demirler köyleri ziyaretinde vatandaşlar sıkıntılarını dile getirdiler.

Yaylak Köyü'ndeki vatandaşlar,

'' Geçen seçimlerde AKP' ye %90 oy vermiştik. Buna rağmen suyumuz yok. Büyükşehir günde iki tanker su getiriyor. Bidonlarla kovalarla eve su taşıyoruz. Evlerimizde sular akmıyor. Ayrıca Yolumuz çok kötü . Yazıklar olsun kurtarın bizi bunlardan AKP'den'' diyor.

Halidiye ve Demirler Köyündeki vatandaşlarımız ise ,

'' Çiftçiyiz, tohum satın alma, ekme ürünü toplama mazot gibi giderler gelirlerimizi aşıyor . Çoğumuzun bankalarda kredi borçları var. Bu borçlar masraflar belimizi büküyor. Ayrıca hayat çok pahallı bu hükümet devamlı zam üstüne zam yapıyor. Böyle sıkıntılar üzerine gençlerimiz şehre gidip iş arıyorlar. Artık köyde onları tutamıyoruz. Yetkililere yani belediyeye Sular idaresine, yollar için diğer yetkililer ile görüşmek için gittiğimizde karşımıza bir yetkili çıkmıyor. Dertlerimizle ilgilenen yok. Karşımıza çıkıp da dinleme lütfunda bile bulunmuyorlar'' diyorlar.

Mehmet Kır, '' İnanın ki biz İYİ PARTİ olarak iktidara geldiğimizde bu konuları ivedilikle çözeceğiz. Emin olabilirsiniz” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER