banner392

İşte Başbakanın görmeden açılışını yaptığı ilçemizdeki kanalizasyon projeleri

Bugün Başbakan Sakarya da 54 tane projenin açılışını yaptı. Ancak aynı saatlerde bizde görmeden açılan bu projeleri yerinde görmek için Cihadiye köyü ve Karapınar köyüne gidip yerinde görüntüler aldık.

İşte Başbakanın görmeden açılışını yaptığı ilçemizdeki kanalizasyon projeleri

Başbakan gelmeden bir gün önce basına açıklanan açılışı yapılacak yerlerden olan biri olan “Cihadiye Kanalizasyon Projesi” ni sizlerle paylaşıyoruz.

Cihadiye köyüne gittiğimizde köylüye açılışı yapılacak projenin nerde olduğunu sorduk. Köşe yazarımız olan Nuri Karabacak (Pala dayı) ile birlikte köyde projeyi sorduğumuzda önce köylü “Ne Projesi” diye bizlere sordular. Bizde: “Köye büyük bir yatırım olmalı ki başbakanın açılış programına alınmış” dedik.

Ancak köylüler sadece yakın zamanda köyün içinde kanalizasyon kazıldığını bu yatırımın da yarım kaldığını söylediler. “Şu an köyde kanalizasyon çalışmıyor. Zaten bitmiş değil. Köyün dışında bir yere depo yaptılar. Belki de o depo olabilir” dediler. Bizde köyün dışında söylenen yere gittik. Eskiden kum ocakları olan ve köylünün sık sık şikayetine konu olan Sakarya nehri kenarında bir alanda açılışı muhtemel yapılacak yere vardık.

Eskiden kum ocakları olan hazine ait bir arıtma deposunu bulduk ve pala dayı ile birlikte görüntüledik.

Karapınar köyündeki açılışı yapılacağı söylenen ikince kanalizasyon projesini bulamadık. Köy muhtarı ile yaptığımız görüşme sonunda sadece köyün bir kısmında kanalizasyon için çalışmalar yapıldığını. Projenin bitmediğini öğrendik. Köy muhtarının bu vesile bizden bir isteği de “Bir an önce köyümüz kanalizasyonu yapılmalı, her gün köylümüz beni arayıp ne zaman biteceği konusunda sorular soruyor. Bense cevap veremiyorum” dedi.

yaptığı Pamukova daki kanalizasyon projeleri. Cihadiye köyündeki açılışı yapılan ve başbakanın görmeden açtığı kanalizasyon projesini yerinde bakıp sizlerle paylaşıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2011, 01:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
IŞIK YILDIZ
IŞIK YILDIZ - 13 yıl Önce

BİZ HALK OLARAK ŞİMDİLİK YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUNUZ PALA BEY SİZ DAHA İYİSİNİ YAPIN HALKTA GÖRSÜN.....

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

NURİ BABA ÖNEMLİ OLAN BİRŞEYLERİN AÇILMASI
DEMOKRATIK AÇILIMI NASIL AÇARAK BAŞLATTILARSA
BUNLARDA AYNISIDIR
AMA HALK BUNLARI YUTAR MİTİNGİ GÖRMEDİN Mİ
BİZİM HALKIMIZ HERŞEYİ BİLİR MAŞALLAH

SIRADAKİ HABER