banner392

İl başkanı Selçuk Ural İlçe Ocaklarını dinlemeye Pamukova’dan başladı.

Bir süre önce Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı görevine atanan Selçuk Ural ilçe ziyaretlerine Pamukova dan başladı. Diğer ilçe başkanları ile birlikte Pamukova Ülkü Ocağını ziyaret ettiler.

İl başkanı Selçuk Ural İlçe Ocaklarını dinlemeye Pamukova’dan başladı.
Pamukova ya akşam saatlerinde gelen Selçuk Ural:
 
Ülkücü, milliyetçi tüm kadroları bu organizasyonun içinde görmek istiyoruz. Bu vesileyle ilçelere yaptığımız ziyaretlerde benimde aslında ilk ilçe ziyaretim Pamukova oluyor. Pamukova ile birlikte özellikle ilçemizin sorunlarını ülkü ocağımızın, partimizin ve belediyemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını tartışmaya geldik. Bilerek ve isteyerek yalnız gelmedim ki:  Biz bir bütünüz. Sakarya’da tüm ilçe ocak başkanları ile beraber biz bir bütünü teşkil ediyoruz. Bu vesileyle bu gün Pamukova’yı dinlemeye geldik. Yarın Ferizli ye gideceğiz. Sapanca ya gideceğiz. Birçok İlçemizi  belirli aralıklarla ziyaret edeceğiz” dedi.
 
Alifuatpaşa Ocak Başkanı Sabri Özer,   Ferizli Abdullah Kaşkaş, Adapazarı Adem Dur, Akyazı Soyhan Sofu, Sapanca Levent Şirin ile birlikte ülkücü birçok genç’ı Pamukova Ülkü Ocakları Başkanı Soner Dönmez ve Pamukovalı ülkücüler karşıladılar.
 
Toplantı öncesi açıklama yapan İl Başkanı Selçuk Ural Ocak ayından itibaren tüm ilçeleri ziyaret ederek bir dizi konferanslar yapacaklarını söyledi.
 
“Altı ay içinde tüm ilçelerde yapılacak olan konferans dizilerinde, İl olarak ilçe ocakları ile birlikte neler yapabiliriz. Hangi organizasyonların altına imza atabiliriz, Bunların planlamasını yapacağız. Eski kopukluk olmayacak artık. Biz bir bütünüz, bütünlükten bahsedebiliyorsak ben önce bu adımı atmalıydım. İl başkanı olarak önce hayırlı olsun ziyaretlerini bitirdikten sonra ilçelere ziyaretlerimi başlatma kararı aldım. Tabi bu kararı alırken de ilçe ocak başkanlarımla beraber bu kararı aldık. Bu vesileyle Pamukova dan başlayarak tüm şehri tek tek ilçeler bazında nasıl kucaklayabiliriz bunun sohbetini, bunun toplantısını yapmaya geldik. Pamukova’da ki tüm ülkücü milletçi kardeşlerimize Sakarya ilimizin merkezinden de selamlar getirdik” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2010, 01:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ismail zobar
ismail zobar - 13 yıl Önce

vatan sevdasına her türlü bedel ödemeye hazır cesuryürek bozkurtlarımızı kutluyor hepsine sevgilerimi iletiyoyorum.

yunus emre
yunus emre - 13 yıl Önce

soner reise ve tüm ülküdaşlarımıza selam olsun.reis artık bişeylerin zamanı gelmedi mi?

Kunan Kuttubayev
Kunan Kuttubayev - 13 yıl Önce

Özellikle ülkücü camianın bu şekilde birbirleriyle kenetlenmesi hepimizi gururlandırıyor... Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim... Başkanımız Soner Dönmez'i de kutluyorum saygılarımı iletiyorum...

Yalnız Kurt
Yalnız Kurt - 13 yıl Önce

Bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan değrli abimiz başkanımz Soner Dönmez kutluyor saygılarımız iletiyorum.Durma ilelrle gençlik seninle reis..

marmaralı bozkurt
marmaralı bozkurt - 13 yıl Önce

pamukova ülkü ocaklarının yeni hizmet binası hayırlı uğuluı olsun inandığmıız hak davaya ilahi kelimetullah a yeni yerımızde hızmet etmeye devam edecegız bu zorlu goreve mihmandarlık eden sayın ocak başkanımız SONER DÖNMEZ e çok teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. ATKVY.

SIRADAKİ HABER