banner392

Has Parti’den Genç siyasetçilere adaylık müjdesi

Has Parti, gençlerden milletvekili adaylığı başvuru ücreti almayacak

Has Parti’den Genç siyasetçilere adaylık müjdesi
Milletvekili seçimlerinin konuşulduğu Has Parti Bolu Kampı sona erdi. Bolu Koru Otel’de yapılan toplantılara Has Parti Genel İdare Kurulu ve Genel Başkan Danışmanları katıldı.
 
Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş başkanlığında iki gün süren toplantılarda, seçim stratejileri, seçim beyannamesi, aday tespit kriterleri ve tanıtma stratejisi müzakere edildi. Ortaya çıkan önerilerin de dikkate alınmasıyla şekillendirilecek olan Has Parti Seçim Beyannamesinin önümüzdeki hafta kamuoyuna ilan edilmesi bekleniyor.
 
Toplantıda,  “Aday Adaylığı Tespit Kriterleri Komisyonu”nun teklifi doğrultusunda milletvekilliliği seçimlerinde Has Parti’ye adaylık başvurusunda bulunan 30 yaş altı aday adaylarının başvuru ücretinden muaf tutulması kararı alındı. Has Parti,  aday adaylığı başvuru tarihlerini ve adaylık kriterlerini de önümüzdeki haftalarda ilan edecek.
Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, kampın kapanışında yaptığı konuşmada, siyaseti formatlama çabalarının seçim beyannamesi, seçim kampanyası ve aday adaylarının belirlenmesi sürecinde de devam edeceğini söyledi.
 
Kurtulmuş, “Milletvekili adaylarımızın belirlenmesini bir taktik mesele olarak değil, bu süreci siyasetimizi tanımlayan, siyasetimize ruh veren unsurlardan biri olarak kabul ediyoruz. Has Parti bu süreçte gençleri önemsiyor. Gençleri Has Parti’de siyaset yapmaya ve milletvekili adayı olmaya davet ediyorum. Gençlerin kendi sorunlarını ve taleplerini bizzat kendilerinin seslendirmesini istiyorum. Partimiz onlara açıktır. Adaylarımızın belirlenmesinde üyelerimiz ve seçmenler ciddi şekilde söz sahibi olacaktır” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2011, 02:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER