banner392

Has Parti Pamukova Gençlik Kolları çalışmalara start verdi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar ve Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes Şen'in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda gençlik çalışmalarının startı verildi. İlçe hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Has Parti Pamukova Gençlik Kolları çalışmalara start verdi.
Has Parti Pamukova İlçe Gençlik Başkanı Onur Coşkun:
“ 09 Şubat 2011 tarihinden itibaren üzerimize tevdi edilen bu kutsal görevi; “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” düsturuyla hareket ederek sürdürmekteyiz. Bunun bilincinde olarak, HAS Parti’li olmak, dert sahibi olmaktır; HAS Partili olmak bağrında bulunduğumuz bu nezih vatanımızın milletini tarihteki aziz yerine tekrar getirmektir. Bu hedefe gerçekten varmak isteyenler yolları ne kadar sarp ve dikenli olursa olsun, hedeflerine muhakkak ulaşırlar. Bunun için bizler; Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’ un ifadesi ile sadece seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 
Has Parti Pamukova Gençlik Başkanı Onur COŞKUN; heyecanı olan, temiz, doğru dürüst, eğilmeden, bükülmeden, şahsi hesaplardan uzak yaptığımız siyasi çalışmalarda bulunmak isteyen tüm Pamukovalı gençleri beraber çalışmaya davet ederek, HAS Parti’nin sadece Sakarya, Pamukova ve Türkiye için değil, tüm insanlık için umut olduğunun altını çizdi.
Has Partili Gençler yarın (Pazar günü) saat 9.30 da Damla pastanesinde sabah kahvaltısında bira araya gelecekler. Gençlik başkanı Has Partiye katılmak isteyenleri sabah kahvaltısına davet etti.
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2011, 23:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
fatih
fatih - 13 yıl Önce

Sayın Selahettin Çırak beyefendi,biz sandık için siyaset yapmıyoruz.bizim siyasetten anladığımız şey sadece seçim günü önümüze koyulan sandık değildir.tabi bu ülkede birileri ittihat terakkiden miras alarak getirttiği toplumu adam etme anlayışında siyaset yaptığı için,tepeden inme 150 senedir bu ülkeyi yöneteceklerini zanndeden gruplar küresel emperyalizmin önünde boyun eğiyorlar. Biz halkın sesinin yolunu açmaya çalışan insanlar olarak bize bırakılan dar alanda siyaset yapmak için sırasını bekleyen insanlar gibi yapmıyoruz. CHP ve MHP’nin yaptığı gibi ‘acaba sıra bize ne zaman gelir. Egemenler bize ne zaman siyaset yolu açar’ diye beklemiyoruz. Biz sahrede rol beklemiyoruz.biz bu senaryonun bütününe karşıyız.

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

HOCANIN TALEBELERİ BUNLAR BİAT KÜLTÜRÜ İLE YETİŞMİŞLER
HEPSİ SANDIK GÜNÜ DEĞİŞİR

.........
......... - 13 yıl Önce

İşte Pamukova nın Has Gençliği...Has gençliğimizin hayırlı olmasını diliyorum...

SIRADAKİ HABER