banner392

Has Parti Kadın Kolları Iraklı Mültecileri ağırladılar.

HAS Parti Sakarya Hanım Kolları Sakarya ‘da yaşayan Iraklı Mültecileri İl Başkanlık binasında misafir ettiler.

Has Parti Kadın Kolları Iraklı Mültecileri ağırladılar.
Hanım kolları yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kabul sırasında misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunan Has Partili hanımlar daha sonra Iraklı Mülteci bayanlar ile birlikte bir basın toplantısı düzenlediler.
Yerel Medyanın yoğun ilgisi altında gerçekleşen toplantıda Iraklı bayanlar yaşadıkları sıkıntılara dur demek için kendilerini Türkiye de misafir eden Türk halkına şükran duyduklarını özellikle misafirperverliklerinden dolayı Sakarya halkına ve HAS PARTİ Hanım kollarına teşekkürü bir borç bildiklerini söylediler.
Devam eden yeni hayatlarındaki sıkıntıları aktaran Iraklılar, uygulamalar ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler ve aşmakta güçlük çektikleri iletişim problemlerinden bahsettiler.
Teşkilat başkanı Havva Abdullah’ın tercümanlık yaptığı toplantı sorunların tespit edilerek ilgili makamlara aktarılması için çok faydalı oldu diye söze başlayan İl Başkanı Çağla Hağur; Iraklı kardeşlerimiz yeni hayatlarına Sakarya’ mızda devam edecek ve bizlerde onlara bu yeni hayatlarında yardımcı olmak için elimizden gelen katkıyı sağlayacak, sorunlarını ilgili makamlar ile paylaşarak çözümün takipçisi olacakları sözünü verdi.
İl Başkanı Hağur; kadınların hak ettikleri değeri görmeleri için mücadelelerinin artarak devam edeceğini ve her alanda eşit Kadınların Türkiye nin geleceğinde mihenk taşı olacağını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 23:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER