banner392

Genç Partinin Genç Adayları Sahaya indiler.

Genç Parti de Genel Seçimde Sahalarda olacak. Pamukova da bir araya gelen İstanbul. Bolu ve Pamukovalı Genç Partililer Kültür Salonunda PamukovaHaber’e konuştular.

Genç Partinin Genç Adayları Sahaya indiler.

29 Nisan Cumartesi günü akşamı Pamukova Belediye Kültür Salonunda bir düğün davetine katılan Sakarya 4. Sıra Milletvekili Adayı Muhammet Karaoğlu. Genç Parti Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Atilla Aktün ve Genç Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emre Çelik birlikte Pamukova Belediye Kültür Salanunda Vatandaşlarla sohbet ettiler.

Sohbetten sonra da Pamukovahabere 14 Mayıs seçimi ile ilgili açıklamalarda da bulundular.

Genç Partiye yeni katalan Salih Yiğit ve Fatih Demir’e de rozetleri takıldı.

Adaylar Genç Partinin Genç adaylarla sahada olacağını söylediler. Aslen Sakarya Taraklı ilçesi doğumlu olan ve Pamukova da ise uzun süre Genç Parti İlçe Başakanlığı yapan ve şimdi Sakarya Genç Parti Mlletvekili adayı olan Muhammet Karağlu:

“Biz Partimimiz Genç Partinin neferler gençler olarak seçime giriyoruz. Ülkemezde en çok gençler işsiz ve gençler gelecek olduğu için Türkiye genelinde hem gençlere hemde kadırımıza değer veriyor ve onlarla birlike ülkemizin kalkınması için daha ileri ve daha enerji dolu yönetcilerle yolumaza devam edeceğiz dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER