banner392

Fikret Uysal Adaylığını Resmen Açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova İlçe Başkanı adayı olduğunu resmen açıklayan Fikret Uysal, Bu akşam Belediye Gölparkta davet ettiği partililerden destek istedi.

Fikret Uysal Adaylığını Resmen Açıkladı.

Uysal bu akşam toplantı salonunda toplantıya katılanlara ‘Ben Cumhuriyet Halk Partisine İlçe Başkanı adayıyım. Benimle çalışmak isteyen arkadaşlarımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisini daha güzel günlere taşımak istiyorum. Buna inandığım için başkan adayı oldum. Benimle çalışmak isteyen arkadaşlar yönetime katılabilir. Biz yeni yönetim, yeni jenerasyonuz. Biz ne yapabiliriz. Yeni yapacaklarımız önemli. Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak için için buluşmak istedim. Katılımlarınızdan dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukova da 63 Delegesi olan Cumhuriyet Halk Partisinden 50 dolayında üyenin katıldığı toplantıda üyeler konu ile igili açık konuşmalar yaptılar. Seçim yöntemi ve isteklerini dile getirdiler. Katılanlara tek tek söz veren Fikret Uysal yönetim listesini yaptığını ve seçim öncesi açıklayacağını da söyledi.

Konuşma ve tartışmalardan sonra Fikret Uysal a katılımcılar ayrı ayrı başarı dilediler. İleriki günlerde başka adayların da çıkması bekleniyor.

Şimdilik CHP nin ilk başkan adayı Fikret Uysal oldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 00:22

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER