banner392

Fatih Erbakan, ‘Millet bunların elinden bizi kurtarın diye ricada bulunuyor’ dedi.

Yeniden Refah Partisinin Pamukova da 1. Oğlan Kongresine katılan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan hükümete yüklendi. Erbakan: Kanal İstanbul projesini eleştirdi “PROJENİN HAYATA GEÇMESİ MÜMKÜN OLMAYACAK. Çünkü Türkiye'yi karış karış geziyoruz. Esnafından çiftçisine, köylüsünden memuruna, öğretmenine, emeklisine 100 kişiden 99 u “Aman bizi bunların elinden kurtarın diye bize ricada bulunuyorlar” dedi

Fatih Erbakan, ‘Millet bunların elinden bizi kurtarın diye ricada bulunuyor’ dedi.

Pamukova Yeniden Refah Kongresine gelen Genel Başkan Fatih Erbakan Pamukovada molar buldu. Pamukova Kültür Salonuna gelerken kültür salonuna önünde karşılanan Erbakan “Mücahit Erbakan” sözleri ile karşılandı.

Kültür Salonunda kongre gündemi açıklandıktan sonra İlçe başkanı Murat Yıldırım kürsüye çıktı. Yeniden aday olduğunu açıklayan Murat Yıldırım Pamumova yı gelen misafirlere tanıtarak başladığı konuşmasına iktiradı da eleştirerek devam etti ve sonunda Refah Parti kurucusu olan Rahmetli Erbakan hocının yaptıklarından örnekler vererek devam etti.

Pamukova Yeniden Refah Partisinin kurucu ilçe baykanı olan ve başkan adayı da oluduğunu açıkmlayan Murat Yıldırım.

“Samsa Çavuş un 1304 yılında fethettiği, 30 bin nüfusu 17 bin seçmeni, 3 merkez mahallesi, 30 köy mahallesi bunan eski adı Akhisar olan bu güzel ovadan bu güzel ovadan herkese selam olsun. Selamlar bu cihana, selamlar bu güzel vatan için toprağa düşene…

Sevgi elçileri…!

Kanuni Sultan Süleyman bigün süt kardeşi Yahya efendiye söyle bir mektup yazar: Ya Yahya bizi fazla yormada şu şehri bize bir anlat. Oda derki: Sultanım cevap sorunun içinde. Derki Sultanım bir devlette zulüm dayanırsa, hırsızlık şaya olursa kimse sorumluluk almazsa, sonra konuyları kurt değilde çobanlar yerse, birileri bunu söylemeyip susarlarsa fakirin, yoksulun, muhtaçların, kimsesizlerin feryadı göklere çıkarsa bunu taşlardan başka kmimse duymazsa işte o zaman devletin çöküşü ondandır” der.

Ülkemiz büyük bir zülüm altında. Ama bizi idare edenler bizi öyle silahlarla vuruyor ki. burada isyan eden yan tarafta boyun eğmek zorunda kalıyor.

Erbakan hocamın sözü ile konşmamı bitiriyorum. “Siyonizm öyle bir öyle bir salahtırki.. size mehter marşıyla tekbir getirerek gelir size hizmet ettirir. Farkında bile olamazsınız” diyor.

Kıymetli büyüklerim. Akıllı olmamız lazım. Suçu başkasında değil kendimizde aramamısz lazım. Onun için diyoruz ki. Lider vardır. Millet gelir içinden, lider vardır illet gelir içinden, lider vardır başı taaa arşa değer. Lider vardır yerin dibine girer. Ama on hiç kimsede vermez bir değer. Burada geleceğin ikinci 40 yılı var. Millet geliyor içinden. “Mücahit Erbakan”  slognalari ile konuşmasını bitirdi.

Neler konuşacağı merak edilen Dr. Fatih Erbakan ise Pamukova lılara ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek başladı ve konuşmasının son bölümlerinde ise Kanal İstanbul ve ülkenin içinde bulunduğu ekemonik sıkıntılardan dolayı hükümete yüklendi.

İŞTE  FATİH ERBAKAN İN SÖYLEDİKLERİ

“Pamukova 1. Olağan Kongresi ülkeye hayırlar getirsin. Pamukovaya Sakarya ya, Türkiye ye, Türk Milletine hayırlı olsun. Kurtuluşa vesile olsun. Gününüz hayırlı olsun. Gazamız mübarek olsun inşallah sözeri ile başlardı.

Bu aşk, bu dava şuuru olrdukça önümüzde hiçbir engel duramaz. Diğerlerinin iktidar gücü, hazine yardımı, medya gücü, cilalayıp parlatılması, dış güçlerin desteği, milyar dolarların, milyon dolarları ne olursa olsun. Biz siz samimi dava erlerinini aşkıyla, çoşkusuyla, ferdakarlığıyla, gayretiyle aynen birinci 40 yılda olduğu gibi ikinci 40 yılda da Milli Görüşün Zaferini hep birlikte ulaşacağın inşallah.

İktidarın sayiseten artık sonları gelmiş duruda. Yapılacak olan ilk seçimde inşallah milletimiz doğru karar verecek ferasetle davranacak, geçmişte 40 sene boyunca o efsane hizmetle yapan bir görüşte gerçek bir çarede karar kılacak, bizde gelip milletimizin aleyhine olan bütün bu madurlari birer birer ordatan kaldıracağız inşallah.

İNSANLAR AÇLIKTAN FAKİRLİKTEN İHTİHAR EDİYOR.

Her Alahıh günü 10 tane ihtihar oluyor bu ülkede. Araştırmalar nepyi gösteriyor. Bu itiharların yüde 80 işsizlikten, geçim derdinden, borçtan, hacizden ve açlıktan oluyor. Yani ne demek bu: Son 10 senede her Allahın günü 7 ile 8 kişi açlıktan, fakirlikten geçim derdinden bu ülkmede intihar etmiş.

İşte tesk raporu, 2021 in ilk 4 ayında 434 esnaf intihar etti diyor. 4 ayda 434 esnaf intihar etti ne demek? Her ay 110 tane esnafın intihar etmesi demektir. Neredeyse her geçen gün 4 tane esnafin intihar etmesi demektir. B intiharların sebebide siftah yapamamak kredi borcunu ödeyememek. Hacızler, borçlar ve ekonomik sıkıntılar.

İŞTE TÜRKİYE NİN GERÇEKLERİ BUNLAR

İşte daha geçtiğimiz aylarda Antay ya da bir karı koca, hala daha anlatırken tüylerimiz diken diken olur. Çocuklarını komşuya akrabalarına emanet ediyor. “Biz akşam geleciğiz işimiz var” diyorlar ve gidip karı koca ihtiharediyorlar. Neden açlıktan. Fakirlikten. Ekonomik sıkıttılardan. Geçim derdinden dolayı. Allah muhafaza buyursun. İşte Mersinde bir seylar satıcı: Çocuklarına not yazıyor. “Beni affedin haftalırdır siftah yapamıyorum. Sizin yüzünüze bakacak halim kalmadı o netenle intihar ediyorum. İşte Türkiyenin gerçekleri bunlar

İKTİDAR MEDYASI NE YAZIYOR

İktidar medyası “Psikolajik sıkıntı geçiren, cinnet geçiren vatandan intihar etti” diye yazıyor.

Peki vatandan psikolojik sıkındı geçirilorda. O sıkıntının nedeni ne, o duruma gelmenin sebebi, o psikolojik buhrana ruçan olmanın sebebi ekonomik sıkıntılar, fakirlik, yoksulluk.

Halkın yüzde 40 tan fazlası açlık sınırının altında gelirle yaşıyor. Neden, Çünkü Asgari Ücret Açlık Sınırının altında, Peki nasıl aç kalmıyor. Sosyal Yardımlarla, sadaka var, zekaat var, hayır kuruluşlaır var, belediyenin, kaymakamlığın, valiliğin yardımları var, dayanışma var, yardımlaşma var. Memleketten nohut geiyor, bulgur geliyor,  pirinç geliyor. Yoksa normalde kağıt üzerinde hesaba baktığınız zaman Türkiyenin yüzde 40 esnafi intihar ediyor demektir. Bu intiharların sebebide siftah yapamamak, kredi borcunu ödeyememek ve hacizler, borçlar ve ekenomik sıkıtılar.

YUNANISTAN NÜFUSUNDAN FASZLA İŞSİZ İNSANIMIZ VAR.

Bir buçuk milyon üniversite bitirmiş genç işsiz 10 milyondan fazla toplamda işsiz. 10 Milyon insan ne demek Allah aşkına, Yunanistan nüfusundan fazla işsiz insanımız var. Avrupada çok ülke nüfusundan fazla işsizler ordusuna sahip ülkeyiz. Boşta gezen genç ne demek, ne çalışan, ne okuyan genç, bu oran ne kadarmış yüzde 29, Yanı 3 gerçten bir tanesi boşta geziyor ki bu aslında en önemli bir beka meselesidir. En önemli bir sosyal toplumsal tehdittir. Tehlikedir.

Peki neden boşta geziyor?. Çalışarak aç kalacağıma, çalışmadan aç kalırım o daha iyi diyorda onun için.  

ÇILGIN PROJE KANAL İSTANBUL PROJESİ KEL BAŞA ŞIMŞIR TARAK PROJESİDİR.

Böyle birz ortamda Kanal İstanbulu’u yapacağım diye ortaya çıkmışlar. Gerçekten de bu projeye olsa olsa KEL BAŞA ŞIMŞIR TARAK PROJESİ denir. Türkiyenin bu gerçekleri karşısında böyle uçuk bir proje, adeta bir fantezi olarak değerlendirilecek projeye kalkışmanın alemi ne. Bizim burada ülek olarak yapmamız gereken işsiz gençlerimize iş imkanları, istihdam projeleri hayata geçirmektir. Bizim burada yapmamız gereken üretimi ve ihracatı arttırmak, kalkınmaya yönelik yatırımları artırmak, dar gelirlilerin gelirini arttırmak, milyonlarca asgari ücretli işsiz. Bu insanlarımızın refah seviyesini artırmak üzere yatırımları artırmak, bütün bunları bırakmışız KANAL İSTANBULLA uğraşmaya başlamışız.

Biz Yeniden Refah Partisi olarak projelerimizi, çılgın projelerimizi rant kapısı oluşturmak için dolar milyarderlerini milyarlarına yeni milyarlar katmak için değil, istihdakm ve ekmek kapısı olutrumak için hayata geçireceğiz.

Yaratılacak kaynakla milyonlarca genç iş sahibi olabilir. Meslek sahibi yapılabilir. Türkiye genelinde 100 tane Aynen Erbakan Hocamızın Ağır Sanayisinde olduğu gibi hem sanayı tesisi kurulabilir milyonlarca insana istihdam sağlanabilir. Mılyanlarca ailenin evindeki yangın söndürülebilir. Kaldı ki diğer bir önemli husus, böyle bir proje bu milleti bu ülkeye gelirma sağlayacak, yoksa maliyetmi geterecek bu konuda çok ciddi şüphelerimiz var.

Neden: Çünkü bu güne kadar yaptıkları kamu özel işbirliği işlet devret projelerinin akibetini biliyoruzda ondan. Bu günü kadar yapılan köprüler, otoyollar, tüneller, hava yolları, hastaneler, geçmeyen araçlar için para ödenecek, uçmayan uçaklar için vatandaş para ödeyecek, gelmeyen hasta için vatandaş para ödeyecek, 1dolarlık projeler 10s dolar olarak artırıldı, aradaki 9 dolarlık farkta 83 milyona ödetildi bundan dolayı şimdi de bu KANAL İSTANBUL projesinde de bu kanaldan geçmeyen tankerler için geçmeyen gemiler için 83 mulyon milyarlarca dolar mı ödeyecek?

BU KANAL İSTANBUL PROJESİ ÜZERİNE YAPILACAK KÖPRÜLER…

Yapılacak olan 6 ya da 9 tane köprüden geçmeyen ötomobiller için, geçmeyen araçlar için DELİ DUMRUL MİSALİ 83 Milyon milyarlarca para ödeyecek. Bundan da çok büyük şüphe duyuyorum. Büyük ihtimalle bu projeyi bu şekilde yapacaklar ve biraz evel söylediğim gibi dolar milyarderlerinin servetine yeni milyarlar daha katılacak. İNŞALLAH BU PROJENİN HAYATA GEÇMESİ MÜMKÜN OLMAYACAK.Çünkü Türkiye yi karış karış geziyoruz. Esnafından çiftçisine, köylüsünden memuruna, öğretmenine, emeklisine 100 kişiden 99 u “Aman bizi bunların elinden kurtarın diye bize ricada bulunuyorlar” dedi ve konuşmasına bitirdi.

Kongre sonunda yapılan seçimde tek liste vardı. Yapılan seçim sonunda Murat Yıldırım Pamukova Yeniden Refah Partisinin seçilmiş ve ilk ilçe başkanı oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİM ŞÖYLE.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2021, 21:40

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER