banner392

Enver Toçoğlu: ‘Türkiye’ye sahip çıkacağız.’

MHP den Milletvekili aday adayı olan GİK üyesi Enver Toçoğlu: “Bedeli ne olursa olsun, Türkiye’ye sahip çıkacağız. Çünkü biz Türkiye’yiz. Türkiye Milliyetçi Hareket’tir. Türk milletinin bugün içine düşürüldüğü çaresizliğine son vereceğiz” dedi

Enver Toçoğlu: ‘Türkiye’ye sahip çıkacağız.’
Toşoğlu’nun yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:
“12 Haziran 2011 tarihinde ülkemizde yapılacak olan genel seçimlerde, Sakarya’dan Milliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Ülkeme çeşitli platformlarda hizmet ettim. En son 2009 yerel seçimlerinde MHP’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine katıldım. Sakarya’ya ve ülkeme milletvekili olarak daha farklı bir kulvarda, daha fazla hizmet etmek arzusu ve idealiyle yola çıkıyorum. Ve bu yolun MHP’den geçtiğine inanıyorum.
 
Türkiye’nin karanlık bir uçurumun kenarına doğru sürüklendiğini, artık tüm vatandaşlarımız farkında..Türkiye her sahada çöküş ve çözülme sürecine girmiştir. 12.Haziran 2011 seçimleri Türkiye’nin  dönüm noktasıdır.  Vatandaşlarımız  3 ay sonra seçim sandığının başına giderek, bu kadrolarla hesaplaşacaktır. Mevcut iktidar artık Türkiye için varlık sorunu hale gelmiştir. Bu kadroların tasfiyesi, Türkiye’nin geleceği için hayati önem taşıyan tarihi bir fırsattır. Ve bu fırsat için geri sayım başlamıştır. Milli birliğin ve devletin tasfiyesine yol açmamak için, seçim sandığı yoluyla mevcut iktidarın tasfiyesini aziz vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz.
 
Önümüzde Türk milletinin katlanmaya mahkum olacağı acı kaderin, sosyal gerginlik ve huzursuzluğun, işsizliğin ve fakirliğin önüne geçmesinin yolu, seçim sandığından çıkacak olan milli iradedir..
 
Seçim sandığı başında oyunu kullanacak olan vatandaşlarımız, verecekleri oylarla  AKP iktidarına, sanayicilerimizin, işçilerimizin,, köylümüzün, esnafımızın, çiftçimizin, memurumuzun, emekli dul ve yetimlerimizin içine düşürüldükleri durumun, terörle mücadelede ülkemizin içine düşürüldüğü aczin, milli onurumuz ve haysiyetimizin ayaklar altına alınmasının, etnik bölücülük taşeronluğunun hesabını soracaklardır.
 
MHP çözümün bir parçası olacaktır. Milletin hizmetindeyiz. Ve yapacaklarımız için gece gündüz çalışacağız. Ümitleri demetler halinde milletimize dağıtacağız.. Kalbimizdeki Allah aşkı, ruhumuzdaki dürüstlük ve mertlik, yüzümüzdeki sevimlilik, yüreklerimizdeki merhamet ve iyiliklerle, gönlümüzdeki insan sevgisiyle mutlaka sonuca gideceğiz. Hak yolunda, hakikat yolunda ve Allah yolunda olmanın bilincindeyiz. Bu nedenle milletimiz bizleri mahcup etmeyecektir. Çok çile çektik.. ama asla inandıklarımızdan dönmedik. Necip Türk milletine daha iyisini yapmak, daha fazlasını vermek, daha güzelini sunmak için yola çıktık. Ve yemin ettik.
 
Partimiz bugün her zamankinden daha fazla iddialıdır. Tek başına iktidar olmaya taliptir. Bugüne gelinceye kadar geçtiğimiz güzergahlardaki tuzaklara aldırmadık. Sessiz kalmadık. Korkmadık.  Pusmadık. Yüce dinimiz İslam’ı gönlümüze işledik. Türklüğü sahiplendik. Artık daha fazlasını istiyoruz...
 
Bedeli ne olursa olsun, Türkiye’ye sahip çıkacağız. Çünkü biz Türkiye’yiz. Türkiye Milliyetçi Hareket’tir. Türk milletinin bugün içine düşürüldüğü çaresizliğine son vereceğiz. Dünyaya Türkçe sesleneceğiz. Her zaman Türk milletinin ayrılmaz, sarsılmaz bir bütün olduğunu dosta düşmana yeri geldiği zaman milli tepkimizle göstereceğiz. Ezan sesleri susmayacak, Türk bayrağı gönlerden inmeyecek.Huzur arayan, iş isteyen, aşının arayışında olan insanımızın yanındayız.. Onların gözlerindeki hüzünleri dağıtacağız. Özlemleri dindirmek, hasretleri bitirmek Türk milletine açıkça beyanımızdır…
Sözümüz ve namus borcumuzdur.
’’Onun için ses ver Türkiye.’’diyoruz.” dedi
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2011, 01:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
HAMDİ
HAMDİ - 13 yıl Önce

ENVER ABİ ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.BU DÖNEM SENİ OMUZLARIMIZDA MECLİSE TAŞIMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR.SAKARYAMIZIN HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ.

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

BİR YERLERDEN GELEN VE TRANSFER EDİLENLERDEN ÇOK DAHA İYİDİR

SIRADAKİ HABER