banner392

Engin Özkoç’un Pamukova ziyaretinden geriye kalanlar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç ve İl Başkanı Ecevit Keleş ile Pamukova İlçe Başkanı Fikret Uysal ve Partilerin yaptıkları günübirlik ziyaret sonunda geride kalanlar ve neler konuştuklarının tamamını yayınlıyoruz.

Engin Özkoç’un Pamukova ziyaretinden geriye kalanlar

Ayrıca Komynculardan başlayıp Ahiler Mahalleside biten Ziyaretin öyküsünün tatamını Pamukovahaber sitemizde hem görüntülü hem sesli yayınlıyoruz.

S.S.27 NOLU PAMUKOVA KAMYONCULAR MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ ZİYARETİ

Perşembe günü Pamukova'ya İl Başkanları İlçe Başkanları ve Partililerle birlikte gelen Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç günlük ziyaretlerini Pamukova kamyoncular ziyaret ederek başladı.

Perşembe günü saat: 12 suları kamyoncular Kooperatifi'nin ziyaret eden Engin Özkoç’u Pamukova Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Şaban Özzaim ve kamyoncular karşıladılar

İŞTE HABERİN ÖRÜNTÜLÜ ANLATIMI

Kooperatifi Lokali'nde karşılanan Engin Özkoç bir süre kayoncularla sohbet etti.

Pamukova Kamyoncular Kooperatifi başkanı Şaban Özzaim Engin Özkoç’a kamyoncuların sorunlarını anlattı.

Özzaim “Kamyoncuların işleri azaldı, navlun ücretleri düştü bundan dolayı şoför kardeşlerimizi evine ekmek görütemiyor” dedi.

Pamukova Gonca Mahallesi Muhtarı dolan Şaban Özzaim köylünün sorunlarını da anlattı. Özzaim “Gonca da köyümüzde köy odası bulunmuyor. Misafirlerimizi karşılamakta zorluk çekiyoruz. Köyümüzün çok sıkıntıları var, onların giderilmesi için yetkililerden destek ve yardım bekliyoruz” dedi.

Kooperatif başkanı Şaban özzaim kamyoncuların Akaryakıt alımlarında pahalı olduğunu sölledi. “yatlar için ise devlet düyük fiyattanyatlara yakın veriyor. Baz Kamyonculara da yatlardakiler gibi düşük fiyattan yakıt verilsin” dedi.

Şaban Özzaim kamyoncu şoförlerin sorunları dışında ülke hakkında da düşündükleri ve partilerden beklediklerini dile getirdi

Şoförlerden bir tanesi Engin Özkoç’a şoförlere kesilen trafik cezaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Kamyoncu şoför çok gereksiz ve hak etmedikleri şekilde Uzun Yolda kendilerine ceza kesildiğini bu cezaları da ödeyebilmek için taksitlendirme yaptıklarını, ancak bunun dışında cezadan daha çok ehliyetlerine el konmasına üzüldüklerini söyledi.

ENGİN ÖZKOÇ SÖZ VERDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Engin Özkoç şoförlerin sorunlarını dinledikten sonra şoförlere destek sözü verdi.

“Biz sizlerin sorunlarını çözebilmek için Sakarya için ülke için varız onun için seçildik. Eğer biz o görevimizi yerine getirmezsek zaten burada söz veriyorum ben istifa ederim” dedi. “Bizler bu vatanı seven bu vatan için askerliğini severek Yapa bir hemşirenizim. Sizlerin oyları ile seçildik. Şu anda da sizlere hizmet etmek için varız” dedi.

Kamyoncuların dertlerini dinledikten sonra Cumhuriyet Halk Parti Pamukova ilçe Binasında Partililerle bir araya gelen Engin Özkoç pamukova'nın su sorunu ile ilgili Ahiler Barajı hakkında da yetkililerden bilgiler aldı. Barajın yapılabilmesi için gerekli olan destekleri vereceklerini söyledi..

ZİRAAT ODASI ZİYARET EDİLDİ.

Engin Özkoç Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasınından sonra Pamukova Ziraat Odasını ziyaret etti. Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya ve yönetim kurulu üyeleri Engin Öz Kocu Toplantı Salonunda da ağırladılar. Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya’nın Pamukova çiftçisinın ve tarımının zor günler yaşadığını anlattığı bilgilendirme toplantısından sonra Engin Özkoç Ziraat odasınında sornlarını meclise taşıyacağı sözünü verdi.

ESNAF ODALARI

Engin Özkoç Ziraat Odaları ve Sulama Birliğinden sonra pamukova Esnaf Sanaatkarlar Odasını ziyaret etti. Pamukova Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay Engin Özkoç’u Başkan Ecevit Keleş, ilçe Başkanı Fikret Uysal’ıda odasında kabul etti. Bir süre esnafın sorunlarını dinleyen Engin Özkoç Ankara'ya gittiğinde ” ilk işimiz Pamukovamız ve Sakaryamız ile ilgili tüm sorunları diğer Partili Sakaryalı Milletvekili arkadaşlarıma da ileterek onlarla paylaşarak birlikte çözüm bulmaya çalışacağız” dedi

AHİLER BARAJI SON DURAK

Son Günlerde Pamukova Gündeminde olan Ahiler Mahallesinde kurulması düyünülen “Ahilar Papaz Deresi Barajı” için Ahilere giden Engin Özkoç ve CHP liler baraj havzasını inceledikten sonra Pamukova da ayrıldılar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER