banner392

Engin Özkoç Ethem Sancak’ın nitelikli suç işlediğini söyledi.

Bugün Pamukova ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç İş adamı Ethem Sancak’ın nitelikli Suç işlediğini söyledi.

Engin Özkoç Ethem Sancak’ın nitelikli suç işlediğini söyledi.

Pamukova Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla buluşun Engin Özkoç muhtarları dinledi. Muhtarların sorularına cevaplar verdi.

Ancak Konuşmasını bir bölümünde Ethem Sancak’a yer veren Özkoç.

Özeklikle Basanın duymasına istedi ve şunları söyledi.

“Burda bakın basın beni çekiyor. Burada söylüyorum. Nitelikli dolandırıcı. Ethem Sancaklı. Daha önce söyledim beni mahkemeye verdi. Bidaha söyledim yine mahkemeye verdi. Bir daha söylüyorum. Neden Söylüyorum: Canım yanıyoda ondan. Hemen söylüyorum:

ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİLER

İflas etmiş BMC Devlet el koymuş. Ethem Sancak gidiyor. Burası bir arsa fiyatı 750 milyon lira arsa fiyatına tüm lerleri alıyor. Sonra gidiyor. (Kendisi anlatıyor) Cumhurbaşkanına diyor ki. “Efendim ben savunma sanayine giriyorum. Cumhurbaşkanı “Yapabilcenmi “diyor. “Hayır diyor. Bana diyor Katar emirini ortak edin”diyor. Katar emiri aranıyor Katar Ordusu Yüzde 49.9 BMC nin 300 milyon dolara satılıyor. Katar Ordusundan aldığı 300 milyon doları cebene sokuyor. Aradan 15 gün geçiyor.

CANLI İZLEYİN LÜTFEN

“Sayın Cumhurbaşakanım yeterli değil diyor. Ee “napcaz” diyor. Tablip Ötürk var diyor Sakarya da senin köylün. EE evet diyor. “oda bizim yezde 25 hisseyi alsın” diyor.

Tamam diyorlar. Oda 150 milyon dolar alıyor. Onuda alıyor cebine koyuyor. Etti mi 450 milyon dolar. Sonra diyorki “Ben diyor fabruka kurmam lazım Tank yapbilmem için diyor. Karasuda denizin kenarında diyor. “2000 metre kare arazı var” diyor. Onu bana verimisiniz” diyor. “Bedava” diyor. Tamam dilyorlar 2 milyon Metre karearsayı ona tahsis ediyorlar. Ama diyor bunun 400 metre karesi kamu yeri, ben onu kamulaştıramam diyor. Siz kamulaştırıp bana verin” diyor. Devlet kamulaştırıyor. Arasizini veriyor. Ama bunun alt yapısını yapın diyor. Buna 60 milyon lazım diyor. Getirip ona 60 milyon daha veriyorlar. İyi de bide bana teşvik vermeniz lazım diyor. Ne kadar, Türkiye’nin en büyük teşviği 1. 5 milyar istiyor. Onu da veriyorlar.

İFLAS ETMİŞ BMC

Katar ordusu ortak. 2 milyon metre kare araziyi aldı. En büyük teşfiği aldı. 450 milyon doları cebine koydu. Ne özelliği var. Televizyonde dedi ki. “Akıllı olun sizde yapın”dedi.

“Bakın daha bitmedi. Tank projesini başka bir firma yaptığı halde bu adama verdiler. 1 yıl sonra 19 ay sonra tanki teslim edecez dediler. 18 ay geçti yok, 1 yıl geçti yok. Sonra dediler. “Sana Tank Palet Fabrikasını 25 yıllığına vereceğiz” dediler. Tank Palet Fabrıkasını Katar ordusunun eline verdiler.

Millet vekelerinden ses çıktı mı? Biz milletvekilleimizle sabaha kadar yağmur altında oturduk.

Ne oldu biliyormusunuz. 3.5 yıl geçki 1 tane daha tank yapamadı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER