banner392

DEVA PARTİSİ PAMUKOVA’YA ÇIKARTMA YAPTI

DEVA Partisi Genel Merkez Başkan Başdanışmanı, Sakarya İl Başkanı ve İlçe Başkanları ile Kadın ve Gençlik Çalışmaları Başkanları Pamukova’da STK’lar, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

DEVA PARTİSİ PAMUKOVA’YA ÇIKARTMA YAPTI

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar,  DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Sakarya Teşkilat İşleri Başkanı Ercan Başnuh ve  Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Özkan ile DEVA Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Kadın Çalışmaları Başkanı Av.Hayrunisa Nur Gökçe Dursun, DEVA Partisi ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, DEVA Partisi Pamukova İlçe Başkanı İrfan Metin ve yönetimi Pamukova İlçesinde, STK’lar, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

DEVA PARTİSİ İLK ZİYARETİNDE MUHTARLARLA BULUŞTU

DEVA Partisi yöneticileri Pamukova saha çalışmasına, Pamukova Muhtarlar Derneğini Ziyaret ederek başladılar.  DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar Muhtarların, tarımla ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını dinlemek için nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederken, Muhtarların aktardıkları sorunları dinledi ve dikkatle bu konuları not aldı.

MUHTAR MAAŞIMIZ ASGARİ ÜCRET DÜZEYİNE ULAŞMADI (canlı izlemek izin alttaki görüntüye tıklayın)

Muhtarlar kendilerine ait konularla ilgilenmeleri nedeniyle DEVA Yöneticilerine teşekkür ettiler ve sorunlarını dile getirirken; “Muhtarların maaşlarının Ocakta artması konusunda söz verilmişti. Halen maaşımız asgari ücret düzeyine ulaşmadı. Büyükşehir statüsü ile Köyün tüzel kişiliğine gelir elde edilebilecek imkanlar ortadan kalktı. Elimizde mühür var, hiçbir yetkimiz yok. Muhtarlara ait bir yasa istiyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızda yemde, gübrede, mazotta, tohumda, ilaçta  her kalemde artan maliyetler nedeniyle zor durumda. Bazı çiftçilerimiz İcra ile uğraşıyor. Kredi borçlarını ödeyemiyorlar. Bankalarda arsaları ipotek altında.” dediler. 

“DEVA ÇÖZÜM SUNUYOR EYLEM PLANLARIMIZ HAZIR”

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar muhtarlarla yapılan toplantıda, “Muhtarlara ait bir yasanın çıkarılmasını hedefliyoruz. Ziraat Bankasının çiftçinin bankası olmasını sağlayacağız. Tarım ürünlerimizi ihraç eder duruma gelmemiz gerekiyor. Ekilebilir topraklarımız en önemli ekonomik kaynağımızdır. Tarım Eylem Planlarımız hazır. Tarımda sulamayı çok önemsiyoruz. Türkiye de Kanal İstanbul Projesinin yarısı kadar para harcasanız sulanmadık arazi kalmaz. Bizler de çiftçimizin desteklenmesi ve sektörün korunması gerektiğine inanıyoruz. Çiftçimizin kullandığı mazot ÖTV’sini çiftçimize geri vereceğiz. Çiftçimize kullandığı gübrenin yüzde 50’sinidestek olarak geri vereceğiz. Çiftçimize daha ucuza elektrik kullandıracağız. Kredilerin geri ödenme zamanı ve süresi, ürün hasat süresi ve dönemine göre belirlenecek. Tarımsal Mikro Kredilerde Kredi Garanti Fonu (KGF) uygulamasını yaygınlaştıracağız. Basınçlı sulama yatırımlarına destek, yağmurlama ve damlama sulamaya geçilmesi destekleri, kuraklıkla mücadele edilmesi bu planımız içinde yer alıyor. Üretici birlikleri ve kooperatifleri güçlendirecek, işletme ortaklığı ve sözleşmeli çiftçilik modellerini destekleyeceğiz. Tarım ve tarımsal sanayiye dayalı organize sanayi bölgelerini hızla yaygınlaştıracağız. DEVA çözüm sunuyor, eylem planlarımız hazır. Bunların hepsi ve daha fazlası Tarım Eylem planımızda yer alıyor.”dedi. 

PAMUKOVA ESNAF ve SANATKARLAR ODASINA ZİYARET

DEVA Partisi heyeti, Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında esnaf ve sanatkarların sorunları dinlendi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay, DEVA Partisi Heyetine nezaket ziyareti için teşekkür etti.

İLÇE PAZARI ESNAFI VE PAZAR GÜZERGAHINDAKİ  İŞYERLERİ ZİYARET EDİLDİ 

 

DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkanları ile birlikte DEVA Partisinin tüm yöneticileri, Pamukova Parkında halk ile çay sohbeti yaptılar ve  kahve ziyaretinde de bulundular. DEVA Partisi yöneticileri İlçede kurulu olan Çarşamba pazarı esnafını tezgahlarında, Pazar yeri güzergahında yer alan işyeri esnafını da dükkanlarında ziyaret ederek ayrı ayrı esnafı selamlayarak, vatandaşların ve esnafın şikayetleri ile taleplerini ve sorunlarını dinlediler. DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar, “Sizlerin desteği ile iktidar olduğumuzda, 119 maddeden oluşan ekonomi eylem planımız Türkiye’yi güçlü, saygın, özgür ve zengin bir ülke yapma idealimizde kilometre taşı olacak. DEVA Partisi sadece eleştirmiyor, yapacaklarını da eylem planlarıyla ortaya koyuyor.” dedi. 

PAMUKOVA KAMYONCULAR KOOPERATİFİNE ZİYARET

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar ile DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve DEVA Partisi yönetim kurulu üyeleri Pamukova Kamyoncular Kooperatifinde Başkan Yılmaz İri makamında ziyaret edilerek kamyoncu esnafının sorunları dinlendi.

SERDİVANDAKİ “2022 SATINALMA ZİRVESİ” ZİYARET EDİLDİ.

Serdivan’da bir otelde yapılan “2022 Satınalma Zirvesi”  DEVA Partisi yöneticilerince ziyaret edilirken,  firmaların stantları ayrı ayrı ziyaret edilerek şirketlerin sektörleri hakkında bilgi alındı,  sektörel talep ve şikayetleri de dinlendi. Zirveye katılan firmaların stantlarında görev yapan temsilciler,  DEVA Partisi yöneticilerini ilgiyle karşılarken kendileri ile fotoğrafta çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, 00:28

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER