banner392

Darısı Pamukovalı CHP’li kadınların başına

Kocaeli CHP li kadın kolları yerel seçimler için kolları sıvadılar. Ankaraya giden Kocaeli Kadın kolları başkanı ilçe kadın kollarını bilgilendirdi ve 15 Kasım 2011 tarihinde eşgüdümlü olarak yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu. Sakarya / Pamukova da hala CHP ilçe yönetimi yok.

Darısı Pamukovalı CHP’li kadınların başına
İşte Kocaeli CHP li kadınların haberi
 
CHP’li kadınlar yerel seçimlerin startını verdi
 
CHP İl Kadın Kolları Fatma Gediksiz ve yönetimi 12 ilçenin kadın kolları ilçe başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Fuar içi Pelikan Restaurant'ta buluşan CHP’li kadınlar önümüzdeki sürece ilişkin yapacakları çalışmaları gözden geçirerek fikir alışverişinde bulundu.
 
Geçtiğimiz hafta Ankara'da CHP Genel Merkezinde düzenlenen İl Kadın Kolları Başkanları çalışma planı toplantısına katılan İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gediksiz, ilçe başkanlarını konuyla ilgili bilgilendirdi. Parti içi eğitime önem vereceklerini ve etkin kadınların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Gediksiz, kadın kolları eğitiminin yöneticilere, mahalle ve sokak sorumlularına, üyelere verileceğini ve 4 temel eğitim konusu belirlendiğini dile getirdi. 15 kasım 2011 tarihindeki bu uygulamanın tüm Türkiye'de eş zamanlı başlatılacağını da ilave etti.
 
ALAN TOPLANTISI YAPILACAK
Gediksiz, “20 Ekim 2011 tarihinde kadın örgütlerimiz, mahalle, sokak ve köy sorumlularımız, kadın üyelerimiz, partili kadınlarımız, il ve ilçe kadın belediye meclis üyelerimizin katılımıyla ev sahipliğini yapacağımız ve 6 il örgütünün katılacağı Alan Toplantısı gerçekleştirilecek. Kocaeli'nin ve gündemdeki konuların, kadın örgütleri programlarının dile getirileceği bu toplantıya Kadın Kolları MYK üyemiz ve alan sorumlumuz Sn. Elfin Tataroğlu başkanlık yapacaktır" dedi. Toplantıda ilçe başkanlarına önümüzdeki ayın programlarını da veren Gediksiz, belediye seçimlerine her bölgede belediye ve il genel meclisine kadın aday adayları belirleme düşüncesinde olduklarını ifade etti.
 
kocaeligazetesi.com.tr
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2011, 22:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER