banner392

CHP’nin 14 Kurultay Delegesi İnce’ye destek imzalarıni teslim ettiler.

Üç Şubat Cumartesi günü Ankara da yapılacak olan CHP Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa aday olan 3 adaydan biri Muharrem İnceyi öneren Sakarya Kurultay delegeleri Ankara’ya giderek İl Başkan Erdoğan Isır ile birlikte imzalarını teslim ettiler.

CHP’nin 14 Kurultay Delegesi İnce’ye destek imzalarıni teslim ettiler.

 Erdoğan Isır Ankara ya kurultay delgeleri ile gittiklerini ve Genel Başkan adayları Muharrem İnceye kararlarını teslim ettiklerini söyledi.

Isır:

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı olarak şahsım, Değerli yönetici Arkadaşlarım ve Kurultay Delegelerimiz İl Seçimlerimizde Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerimizin ve Yöneticilerimizin düşüncelerini, görüşlerini, fikirlerini her zaman dikkate alacağımıza dair bir söz verdik.

3-4 Şubat’da Yapılacak Olağan Genel Kurultayda Sakarya Örgütümüzün Üyelerimizin istekleri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Adaylarımızdan Sayın Muharrem İnce’yi destekleme kararı almıştır.

Bizlerde Sakarya’nın 14 Kurultay Delegesinin 14 imzasıyla Genel Başkan Başkan olarak Sayın Muharrem İnce öneren imzalarımızı, Sayım Muharrem İnce’yi ziyaret ederek şahsına teslim ettik. Sakaryamıza ve Ülkemize Hayırlı Olsun. dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 20:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER