banner392

CHP ve İYİ Parti Adayları Gökgöz’de oy istediler.

Dün gece Pamukova Gökgöz Mahallesine giden CHP, İyi Parti Başkan ve Meclis Üyesi adayları CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakaya İl Başkanı Erdoğan Isır, İlçe Başkanı Ali Teke, İyi Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük Gökgöz Mahallesinde vatandaşlarla buluştular.

CHP ve İYİ Parti Adayları Gökgöz’de oy istediler.

Gökgöz Mahallesi köy kahvesi ve özel bir kahvehanelerde vatandaşlara hitab eden Engin Özkoç ve İl Başkanı Erdoğan Isır CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit’e ve meclis üyelerine oy istediler.

İlk kahvehanede ilk konuşan İl Başkanı Erdğan Isir Sakarya’da CHP’nin aday çıkarmadığını İttifak oldukları İyi Parti ile yaptıkları anlaşma gereği Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti adayı olan Doktur Cihan Kolip’i çıkardıklarını ve şimdi de Büyükşehir adaylarının ortak oday oralarak Cihan Kolip olduğunu ve CHP olarak Dr. Kolip’e oy vereceklerini söyledi.

Pamukova Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit’in ise CHP adayı olarak çıkarıldığını yine iyi yaptı ile yaptıkları ortak görüşme ve anlaşma sonunda Hüyesin Eryiğit’in aday yapıldığını söyleyen Erdoğan Isır.

“ Pamukovamızın tertemiz ve geçmişi ile örnek bir insan olan Hüseyin abimiz şimdi CHP ve İYİ Partili seçmenlerimizin destekleyeceği bir insandır. Biz bu seçimde Hüseyin Eryiğit abimizin kazanması durumunda onu gece gündüz demeden arayarak halkımızın her türlü sorunlarına çözüm üretebilicek düzeyde bir insan olduğunu bildiğimiz ve indığımız için destekledik, önerdik ve şimdi sizlerin huzurunda ona destek istiyoruz” dedi.

Isir Meclis üyelerini de tek tek tanıttı. Gecenin en genç ve yeni siyesete atılan meclis üsesi adayı Taner Gökoğlu’nun sunum yaptığı geceye katılan eski chp ilçe başkanları, eski belediye başkanlarından Bedri Aytaç’ta onur konuğu olarak tanıtıldı.

Isır konuşmasının ikinci bölümünde Pamukova’da belediye hizmetleinin iyi gitmediğini de söyledi. Özellikle Cevat Keser dönemine dikkat çeken İl Başkanı Isır. “ Yıl 2009 yılında kapalı Pazar yeri yapıcaz diyor yok, yıl 2019 yine Pamukova’ya kapalı Pazar yeri yapıcaz diyor yine yok. Yıl 2009 otopark yapacaz diyor, 2014 broşürleri otopark yapcaz diyor yıl 2019 da yine otopark yapcaz diyor. Geçen bir köye gitmiş. Köyde bir kapalı spor salonu resmini koymuş. Bizim şehir denen yerde bir Kapalı Spor Salonumuz ve yüzme havuzumuz var, bakımsızlıktan oraları yıkmak zorunda kaldılar, bakımsızlıktan. O havuzu başkası yaptı diye inanırmısız bir çivi dahi çakmadılar. Belediye başkanı olan insan ahde vefadır. Derki: “Gökgöz köyünde muhtarım çalışmıştır. Çalıştıktan sonra muhtarımını adını veririlir. Belediye başkanı çalışmıştır derki bu mahalleye onun adını verelim. Mahalleye onun adın verelim. Verirsin ki senden sonra geleceklerde senin adını versinler. Çünkü biz beraber yaşıyoruz.” Dedi.

ENGİN ÖZKOÇ “ BU SEÇİM ANKARA’NIN YOLUNU AÇMAK İÇİN DEĞİL, BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEK İÇİN YAPILIYOR” DEDİ.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç 31 Martta yapılacak seçimin Yerel Yönetimler Seçimi olduğunu bu seçimde belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarların seçileceğini söyledi.

Özkoç Pamukova CHP ve İYİ Parti başkan adayı Hüseyin Eyriğitin omuzlarına elini koyarak “Şu gördüğünüz insana diyorlarki o Pamukoyı yönetemez diyorlar. Neden, adamda üçkağıtcı tipi yok diyorlar, neden deyince adam birazda daha şişman iriyarı birisi olması lazım diyorlar. Bu işleri yapan adamlar genlikle ensesi kalın adamlardır. Benim gibi dedi. Ancak dinleyenlerden gülüşmeler gelince Özkoç dil sürçmesi yapmış edası ile “ Bakmayın bana öyle” dedi

“Bu adamı yöneten sizsiniz siz Türkiye’yi yönetemezseniz bu adam da yönetemez unutmayın Türkiye yi yöneten b adam değil sizsiniz. Bunu da sizlere teslim ediyorum” dedi.

ÖZKOÇ ADAPAZARI TANK PALET FABRİKASI’NDAN SİSTEME KADAR ÇOK ŞEYE ÇATTI.

Engin Özkoç günümüzdeki işsizlik ve ekonomik durumada değindi. Okumanın değeri kalmadığını, emekli olmak için sıra bekleyenlerın mağdur edildiğini. Kredi kartlarının millettin başına nasıl dert olduğunu tek tek anlattı.

“Geçmişte Erbakan vardı. Erbakan vatansever bir siyasetçiydi. Amerakaya Şeytan derdi, Demirel vardı. Barajlar yapar, fabrikalar açardı, Ecevit vardı. Kıbrıs’a nasıl sahip çıktığını hep biliriz. Şimdi ise Ege de birçk adaya sahip çıkılamıyor.

Katar’a Tank Palet satılıyor. Hayatını emekli olacağım diye çalışarak geçirmiş emekliliği hak etmiş insanlarımız yaşa takılıyor. Kuçük bir karta bağladıkları eknomi şimdi insanları borç batağına sürükledi.”diyen

Engin Özkoç Bu seçimin bir genel seçim değil. Yerel seçim olduğunu tekrar hatırlatarak “ Bu seçimde sizlere hizmet edeceklere oy verecekseniz. Bazılarının değiği gibi yüzde 70 oy verin Ankara’nın yolunu açalım yalanlarına kanmayın. Ben Ankara’dayım Genel seçim falan yok” dedi.

Pamukovahaber.com

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 14:23

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER