banner392

CHP PM Üyesi Gamze Pamuk Ateşli Sakarya Örgütünü Ziyaret Etti

Sakarya gelini CHP PM Üyesi Prof. Dr Lale Karabıyık’tan sonra ikinci gelinimiz CHP PM üyesi Gamze Pamuk Ateşli’de Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır’ı ziyaret etti.

CHP PM Üyesi Gamze Pamuk Ateşli Sakarya Örgütünü Ziyaret Etti

 Ziyarette Sakarya örgütü için olumlu sözler söyleyen Gamze Pamuk Ateşli, “Sakarya gelini olarak beni de Sakarya’nın PM üyesi olarak görün..Her zaman Sakarya örgütünün yanındayım. Ne zaman bana ihtiyacınız olursa bir telefonun yeter” dedi.


İl Başkanı Erdoğan Isır’da, “örgütümüzü ziyaret etmenizden mutluyum ve her zaman Sakarya örgütü olarak yanınızdayız” dedi.

Ziyarette, Baba Kemal Ateşli, Nalan Yedekçi, CHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt bulundu.



Gamze Pamuk Ateşli Kimdir?
 
Gamze Pamuk Ateşli; Sakarya’nın yakından tanıdığı Gazeteci-Şair Adapazarı Akşam Haberleri gazetesi köşe yazarı rahmetli Mustafa Teymur Ateş’li. Baba Sakaryaspor’un unutulmaz gol kral’ı Kemal Ateşli Ateşli’nin oğlu AV. Semih Ateş’linin eşidir. 
 Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi’dir. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Gamze Pamuk Ateşli ‘nin eşi Avukat Semih Ateşli’dir. 18 Mayıs 2017 yılında evlenmiştir.
TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı)’da gönüllü olarak çalışmalarını sürdüren Gamze Pamuk Ateşli yaşantısını Bursa’da sürdürmektedir.
Hukuk Fakültesi öncesinde Hasan Ali Yücel Lisesi’nde eğitim alan Gamze Pamuk Ateşli Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde ise Sosyoloji eğitimi almıştır. Bursa Barosu’na kayıtlı avukat olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Gamze Pamuk Ateşli aslen Bursa’lıdır.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 21:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER