banner392

CHP liler tam kadro sahaya indi.

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova Belediye Başkan adayı Erdoğan Isır ve Meclis üyeleri ile birlikte partinin ileri gelenleri çarşı esnafını gezerek sıcak mesajlar verdiler.

CHP liler tam kadro sahaya indi.
Cuma namazından sonra CHP seçim bürosu önünde toplanan CHP başkan adayı ve meclis üyeleri Pamukova esnafını hep birlikte ziyaret ederek esnaf tan yerel seçimde destek istediler.

Tahıl pazarında başlayan ve her esnafı iş yerini önde başkan adayı Erdoğan Isır ile birlikte ziyaret eden partililer esnafların ellerini sıkarak onlarla sohbetler ettiler. Başkan adayı Erdoğan Isır’ın performansı yerindeydi. İşyerelerin de karşılayanlara sarılıp hayırlı işler diledikten sonra kendisini tanıttı ve destek istedi.

“Destek verin Pamukova'yı değiştirelim” diyen Isır'a genelde olumlu cevaplar verildi. Güler yüzle karşılandı.

Çarşıda karşılaştıkları her kesimden vatandaşlar Erdoğan Isır a başarı dilediler. “Allah yolunuzu açık etsin” dediler.

SAADET PARTİLİLERLE KARŞILAŞTILAR.

CHP Belediye başkanı ve partililer çarşıda Saadet Partisi adayı Ahmet  Şen le karşılaştılar. İki rakip aday centilmen bir şekilde bir birlerini kucaklayıp başarı dileklerinde bulundular.

Ahmet Şen daha önce CHP İlçe Başkanı olan ve şimdi ise Meclis üyesi adayı olan Ece Söyler ile daha önce yaptıkları başarılı çalışmalardan övgü ile sez etti. “Ece hanım Pamukova için partiler olarak yaptığımız bir çalışma sırasında gösterdiği fedakarlığı hala unutmuş değilim. Böyle çalışkan insanların siyaset içinde olması bir kazanımdır. Onlara bu seçimde başarı diliyorum” dedi.


CHP liler esnaf ziyaretleri sonrasında seçim bürosu önünde toplanarak hep birlikte poz verdiler. 
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 02:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
54 54
54 54 - 10 yıl Önce

saçma sapan yorumlar yapmayın aklıllı düşünün adam sabah 9 da dükkan açıyor akşam kapatıp evine gidiyor tek tek dükkan mı dolaşacak başkan olan çok mu slm veriyor..herkesin ailesi var aile hayatı var biraz mantıkkk

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 10 yıl Önce

ya daha onceden secımden once sokakta kımseye selam vermez etmez sımdı kalkmıs aday oluyor sokaklarda selam vermeler gezmeler bırakın bu ıslerııı

ahıskalı
ahıskalı - 10 yıl Önce

pamukovada aka yer yok

BİZ KÖYLÜYÜZ
BİZ KÖYLÜYÜZ - 10 yıl Önce

bu siyaset adama el de öptürür ayakta öptürür seçimden seçimeee

SIRADAKİ HABER