banner392

CHP liler Fevziye köyüne çıkarma yaptılar.

Dün akşam saatlerinde onlarca araçlı konvoy halinde Fevziye köyüne giden CHP Milletvekili Engin Özkoç, Büyük Şehir belediye başkan adayı Ecevit Keleş, Pamukova Belediye başkan adayı Erdoğan Isır ve Meclis Üyeleri eşliğinde çok sayıda partili vatandaşa seçim aracı ve özel arabaları ile adeta çıkarma yaptılar.

CHP liler Fevziye köyüne çıkarma yaptılar.

Köy kahvesi önünde toplanan vatandaşlarla tokalaştıktan sonra köy kahvesinde vatandaşlara hitaben konuşma yapan Başkan adayı Erdoğan Isır, Büyükşehir belediye başkan adayı Ecevit Keleş 30 Martta Büyükşehir başkanlığı için Ecevit keleş e, Pamukova da ise adayları Erdoğan Isır a oy istediler. CHP milletvekili Engin Özkoç ise mecliste daha gür ses verebilmek için Fevziyeliler den destek vermeye devam etmelerini istedi.

Kahvede yapılan konuşma sırasında Kahvehaneyi dolduran kalabalığın bir kısmı konuşmaları dışarıda dinlemek zorunda kaldı.

Fevziye köyünden olan CHP nin genç meclis üyelerinden Taner Gökoğlu köyüne gelen Milletvekili ve başkan adaylarını tanıttı ve Seçimde kendi köyünden destek istedi.

İkinci konuşmayı CHP belediye başkan adayı Erdoğan Isır yaptı.

Isır konuşmasına  “Benim adım Erdoğan Isır. 30 Mart yerel seçimlerinde CHP nin Pamukova belediye başkan adayıyım. Milletvekilimiz, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Meclis üyeleri arkadaşlarımız ile birlikte sizlerle sohbet etmeye geldik. Sorunlarınızı dinlemeye geldik” diyerek başladı.

Kendisi hakkında köylerde “CHP nin adayı bir altıncı. O ne anlar başkanlıktan. Gitsin kendi işini yapsın diyen” Cevat Keser i ima ederek

“Biliyorsunuz ben altıncıyım. Meşhur olan hanı altın alan satan varya. Videolarda izliyorsunuz. O benim.” dedi ve yanındaki köy muhtarına dönerek

“Muhtarım sizin mesleğiniz ne? diye sordu.

Muhtarda:

“çiftçilik” diye yanıt verdi.

Muhtarın cevabından sonra konuşmasına devam eden Erdoğan Isır:

“Bazıları Belediye başkanlığını iş olarak görmüşler. Belediye başkanlığı iş değildir. Belediye makamı hizmet yeridir. Bizim içimizde beyaz eşya satan arkadaşımız da var. İş adamımız da var. Köylümüz de var. Ev hanımı da var. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Tüm arkadaşlar Adalet kalkınma Partisi de, Milliyetçi Hareket Partisi de, Saadet Partisi’nden de genç arkadaşlar el ele verdik. Pamukova’yı değiştirmek istiyoruz dedik. Ve biz Pamukova yı değiştirmek istiyoruz. Önce sizlerin duaları ile, yüce mevlam nasip ettiyse biz 25 yılda yapılmayanları 5 yılda yapma sözü veriyoruz. Birileri gibi çıkıp çıkıp cenaze ve hasta gezmedik. Müsait olduğumuz zaman geldik cenazelere. Cenaze namazını kılmak vaciptir. Müsait olduğumuz zaman gelicez. Ama kimisi diyor ki:

“Ben senin cenazene gelmedim. Ben senin hastana gelmedim” diyor

Arkadaş sen benim cenazeme geldin de 5 yıl sonra benden oy istemek için mi geldin benim hastama? Yazıktır, günahtır.

Sonra sana ambulans göndermedim mi diyor? Ambulans kimin? Benim ambulansım yok. Beni kimseye ambulans gönderemem. Ama belediye makamında oturan insan herkese ambulansta göndermek zorundadır. Vidanjörde göndermek zorundadır. O sizin malınız. Size bedavaya vermiyorum onu. Bu mal zaten sizin. İstediğiniz zaman o ambulans size gelmek zorunda. İstediğiniz zaman o Vidanjör size gelmek zorunda.

Ve dulu yetimi koruyoruz diyor.

Dinimiz zaten bize emrediyor. Siz köyünüzde, çevrenizde dul insanları, yetimleri korumuyor musunuz? Zaten belediye makamı dulu, yetimi koruma makamıdır. Ama aynı zamanda çiftçinin sorunlarını da dinlemektir. İşsizin sorunlarınla ilgilenmektir. Esnafın sorunlarıyla ilgilenmektir. Maalesef bunları yapmadılar. 25 yıldır Pamukova ya bir çivi çakılmadı. Lütfen bizler için dua edin yüce mevlam nasip ettiyse biz 30 Martta iktidara geliyoruz.” Dedi.

Ve yapacakları önemli işleri de şöyle sıraladı.

“Yapılacaklar o kadar basit şeyler. Muhtarıma sordum hayvan pazarınız var mı diye? Bugün Geyve de hayvan pazarı var. Hayvan pazarı dediğin dört tane direğe bakar. Hayvan almaya Geyve ye gidiyorsunuz, hayvan satmaya da Geyve ye gidiyorsunuz. Dört direkle bunlar yapılmayacak şeyler değil.

Birde köylere gelip para dağıtıyorlar. Sizlere para dağıttılar mı bilmiyorum.

Bir köylüden “nerede başkanım bize gelmediler.” yanıtını alınca

“Yakındır geleceklerdir. 2 milyardan başladılar. 3’e çıktılar, sonra 5 oldu. Şimdi 7 oldu. Yani 7 milyardan aşağı para almayın. Ayrıca birde kahveye televizyon veriyorlar. Televizyon da isteyin. Ama o başkasının hakkıysa o paralar o zaman almayın. Ahirette hesabını veremezsiniz. Eğer bu bütçeden ayrılmış paraysa size verilecekse alın o zaman sorun. 2013 teki paralar nerde deyin. 2012 deki paralar nerede deyin. 2011 deki paralar nerede deyin. Bugün iktidara gelmediniz ya siz? Bu sene 5 milyar veriyorsanız 2013 te de vermeniz lazım o paraları. 25 milyar paradan aşağı almayın.” dedi.

Projeler konusunda CHP Milletvekiline dönerek otopark sorunu olduğunu ve seçildikleri takdirde 2 yılda çözeceklerinin sözünü verdi.

“Şu anda otopark soruna var diyenler 25 yıldır iktidarda oldukları halde bu sorunu çözmediler. Bu insanların vizyonu alsaydı. İleri görüşü olsaydı. Otopark sorununu çözerlerdi.” dedi. 

 

Not: Sakarya Büyüşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Raşit Dünya dan 15 gün sonra Büyükşehir başkanı olarak resmen açıklanan Ecevit Keleş ilk konuşmasını Fevzi ye de yaptı. Ecevit Keleş in neden ve niçin atandığı konusunda yaptığı konuşma ilk defa sizlerle paylaşılacak Bir sonraki haberde detayları ile Ecevit Keleşi in yaptığı açıklamalar için bizi izlemeye devam edin.

Fevziye köyünde çoşkulu bir şekilde konuşan CHP nin TBMM de 4+4+4 eğitim yasası çıkarken yaptığı uzun konuşması ile Türkiye gündemine oturan Engin Özkoç çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP milletvekili Engin Özkoç un yaptığı o konuşmalardan bir bölüm de bir sonraki haberimizde. Bizi izlemeye devam edin.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
.................
................. - 10 yıl Önce

cevat keseri sadece bizden destekliyoruz

usta2
usta2 - 10 yıl Önce

saltana da son ver erdoğan bey, değiştirin pamukovayı

Tarafsız.
Tarafsız. - 10 yıl Önce

herşey erdoğan bey in söylediği kadar kolay arkadaşlar. belediye önündeki parka milyonlar harcayanlar diğer hizmetlere nasıl olur da para bulamıyorlar. sağa sola para dağıtan insanın siyasetinden zaten şüphe duymak gerek. oy için sağa sola para dağıtan adama nasıl güvenir insanlar. paranın nereden geldiği belli değil. haram mı helal mi bilinmez.

ankaralı
ankaralı - 10 yıl Önce

köylü sen nerede yaşıyorsun akp pamukovada kaç yıldır iktidar ne değişti ?? pamukova çöplüktü bir çöpün fabrikası eksikti oda oldu

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

bu işler okadar kolay olsaydı olsaydıda olsaydı erdoğan bey

fatih korkmaz
fatih korkmaz - 10 yıl Önce

bu pamukova adam olacak seninlee...

KÖYLÜ
KÖYLÜ - 10 yıl Önce

PAMUKOVA İKTİDAR PARTİSİ VE KABİLİYETİ OLMAYAN BİR BAŞKANLA ASLA BİR ADIM ÖTEYE GİDEMEZ.ERDOĞAN DİYO Kİ BEN 5 YILDA PAMUKOVA YI DEĞİŞTİRECEM ALTINLARINI MI SATACAN PAMUKOVAYI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BENCE PAMUKOVA YI AKP ALMASI LAZIM DEĞİŞİM İÇİN

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

bravo, nerdeydin erdoğan bey keşke 5 yıl önce cıksaydın, oyumuz senin

SIRADAKİ HABER