banner392

CHP İlçe Yönetimi tanışma toplantısında

Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi yeni yönetimi Parti lokalinde tanışma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldiler.

CHP İlçe Yönetimi tanışma toplantısında

Perşembe günü akşam ilçe binasında toplanan Başta İlçe Başkanı Fikret Uysal ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri eşleri ile birlikte yemek yediler. Sohbet ettiler çay içtiler. 

İlçe Başkanı Fikre Uysal yeni yönetim kurulu üyeleri olarak yeni şeyler yapmak istediklerini söyledi. Uysal “CHP yeni yönetimi olarak bizler yeni ve güzel işler yapmak istiyoruz. Parti tüzüğümüz doğrultusunda hizmet üretirken sosyal dayanışma içinde olmalıyız. Eşlerimiz de bizim en yakın destekçilerimiz olduğu için yaptığımız çalışmalardan yeri geldikçe onlarında haberi olmalı. Bizlere güç vermeliler dostluk ve sevgi saygı içinde yeni bir çalışma biçimi geliştirmeliyiz.  

CHP ye yakışır adaletli, ilkeli doğru davranışlarımız hem partililerimize hem de çevremize örnek olacak şekilde olmalı ki güven verici hizmet üreten bir ekip olduğumuz herkese gösterebilelim.” diyen Uysal sözlerine şöyle devam etti.  

‘Bizim eskilerle işimiz yok. Biz yeni yönetim, yeni jenerasyon olarak ne yapabiliriz diye düşünüp onları hayata geçirmek için çalışmalıyız. Başkalarının yaptıkları bizleri ilgilendirmez ve ilgilendirmemeli. Yolumuza bu ilkeler doğrultusunda devam etmeliyiz’ 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 01:37

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER