banner392

CHP Gençlik kolları ve kadın kolları seçime hazır

Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı olağan toplantısını, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte yaptı. İlçe binasında yapılan toplantıda Başkan Ali Teke “Genç arkadaşlarımızla birlike politika yapmak bizi gururlandırıyor” dedi

CHP Gençlik kolları ve kadın kolları seçime hazır
Toplantıda kadın kolları iş bölümü yaparken, gençlik kollarıda genel seçim öncesi için çalışmalar başladı. Partinin olağan toplantısında yönetim ile birlikte kadın kalları ve gençlik kollarınla birlikte açıklama yapan İlçe başkanı Ali Teke: Gençlere yönelik bir konuşma yaptı.
Teke: “Genç arkadaşlarımızla birlikte politika yapmak bizi gururlandırıyor. Genç arkadaşlarımız şunu bilmelidirler: CHP nin ilkeleri vardır. Bu ilkeleri gençlerimiz içselleştirmelidirler. Emeğin kutsallığına, alın terine saygı göstermelidirler. İlkelerimizden biride tam bağımsızlıktır. CHP Kadın erkek eşitliğine inanır ve ona göre politikalar geliştirir. CHP terbiyesi vardır; oda şudur: Şeref, haysiyet ve onur bizim önceliğimizdir. Bunlardan ödün veremeyiz. Sez gençler bunlara sahip çıkacaksınız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bizim için çok önemlidir. Bütün gençlerimizi bayrama katılmayadavet ediyorum. Bütün partililerimiz o gün bayram alanında olmalıdırlar. Pamukova da kadın kolları ve gençlik kolları üzerlerine düşen görevleri yapacaklardır” dedi.
Parti toplantılarını artık geçler ve kadın kolları ili birlikte yapacaklarını da söyleyen başkan Ali Teke: Cumhuriyet Bayramını Sapanca da kutlacaklarını söyledi katılmak isteyenlerin o gece ile ilgili partiden bilet temin edilebelicğinide söyleyen Teke sözlerini şöyle bitirdi.
“Seçim çalışmalarında yılgınlığa yer yok. Parti olarak gençlerimiz ile kadınlarımız ile çalışmaları birlikte yapacağız” dedi.
 
PAMUKOVA CHP KADIN KOLLARI
Başkan: Emel Atay
Üye:      Ece Söyler
Üye:      Mualla Aytaç
Üye:      Ayfer Kütük
Üye:      Mualla Gürbüz
Üye:      Hürriyet Kurt
Üye:      Mesude Uysal
 
GENÇLİK KOLLARI
Başkan: İsa Şahin
Üye:      Ezgi Yüce
Üye:      Ahmet Çevik
Üye:      Ferhat Kacı
Üye:      Ahmet Yıldız
Üye:      Hüseyin Kandemir
Üye:      Serhat Teke  
 
Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2010, 00:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER