banner392

CHP de yeni yönetim.

Daha önce istifa eden CHP ilçe başkanı Ali Teke ve birlikteki 4 yöneticiden sonra, Bugün ilk defa yeniden oluşturulup ile sunulacak olan CHP nin yeni ilçe yönetimi törenden sonra parkta birlikte göz doldurdular.

CHP de yeni yönetim.
Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma törenine kalabalık bir şekilde katılan chp liler çelenklerine koyduktan sonra parkta çay içip sohbet ettiler.

Yeni yönetim başkan adayı Ece Söyler in parkta birlikte olduğu yeni yöneticim içinde Eski Belediye başkanı Avukat Bedri Aytaç eşi ile birlikteydi. Eczacı Murat ında yeni yönetimde adı geçiyor. Yeni yönetimde Uğur Er, Emel Atay, Milletvekili adaylarından Melek Gürevin, Haluk Atıcı, İbrahim Isır ın da adları geçiyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2011, 21:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet
ahmet - 12 yıl Önce

hayırlı olsun diyemeyeceğim, melek gürvenin partiyi karıştırdığı ve eski yönetimle arasının kötü olduğu söyleniyor dha doğmadan oluştrulan gurubun tepki çektiği belli, sokaga cıksalar görürler

ahmet
ahmet - 12 yıl Önce

hayırlı olsun ama sordum emel atay yojmuski bence daha doğru haber yapın

sinan
sinan - 12 yıl Önce

Pamukovada bazı şeylerin değişebilmesi için eğitimli vizyon sahibi insanlara ihtiyacımız var. Dolayısı ile önyargı ile birbirimize yaklaşarak ve insanları kategorize ederek hiçbir yere varılamaz.CHP sinin ülke genelinde yeni oluşumlar ile değişim ve gelişim içinde olduğu görülüyor.
Yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun.. Başarılar...

Serkan GÜRSOY
Serkan GÜRSOY - 12 yıl Önce

UMUT VADEDEN MUTLULUK VERİCİ BİR TABLO, 88. YILINI KUTLADIĞIMIZ CUMHURİYETİMİZİN SONUNA KADAR DESTEKÇİŞİ VE BEKÇİSİ OLMAK BİZLER İÇİN HUZUR VERİCİ... SİZLERLE BU GÖREVE DEVAM ETMEK ONUR VERİCİ OLACAK TÜRKİYE'MİZ, CUMHURİYETİMİZ,PAMUKOVAMIZ İÇİN DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRMEK UMUDUYLA SONSUZ SAYGILAR. Serkan GÜRSOY

Halil Altın
Halil Altın - 12 yıl Önce

zaten adı geçecek okadar insan var malum partide bir elin parmakları kadar ... bu cehape den kime hayır gelmiş pamukovada yaptıkları belli Elit Seçilmiş insanlar toplulugu milleti Küçük görme Bunlarda daha ne yazayım nasıl olsa yayınlanmıcak.

SIRADAKİ HABER