banner392

Cevat Keser’e eski partisi MHP den sert açıklama geldi.

2009 seçimlerinde MHP den belediye başkanı seçilen ve bu seçimde de AKP den aday olan Cevat Keser in seçim konuşmalarında MHP ve adayı ile ilgi söylemleri üzerine eski partisinden sert açıklama geldi.

Cevat Keser’e eski partisi MHP den sert açıklama geldi.

AKP adayı Cevat Keser’in mekece köyünde kahvehanede topluluğa hitaben yaptığı konuşma sırasında MHP Belediye başkan adayı Abdullah Bolal’ı kastederek  MHP adayı Ankara da oturuyor, emekli bir asker. Pamukova’ya bayramdan bayrama veya babasının mezarını ziyaretine gelir ve halkı tanımaz. Muhtarları, azaları, köylüleri, halkı tanımaz. Kendisine Neden böyle yaptın diye sordum.  “Ya başkanım Parti aday bulamamış, bende parti adaysız kaldı demesinler diye usulen aday oldum” dedi. Sözleri üzerine MHP ilçe yönetimi sert bir açıklama yaptı.

İŞTE MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA ŞÖYLE:

“Son günlerde partimiz MHP ve başkan adayımız Abdullah Bolal hakkında yürütülen karalama kampanyalarından birisi olan yerel bir internet sitesinde görüntülü olarak verelen halerde Başkan adayımız Emekli Albay Abdullah Bolal ın  “Ya başkanım Parti aday bulamamış, bende parti adaysız kaldı demesinler diye usulen aday oldum” dediğini söyleyen sözler tamamen asılsızdır. İftiradır. Çamur atmadır.

Pamukova Belediye Başkan aday adaylığını ilk açıklayan Yine partimizin değerli bir üyesi Önder Bilaloğlu olmuştur. (Parti tutanaklarımızda bu müracaat sabittir.) Ancak yine ikinci başkan adaylığı olarak Emekli Albay olan ve Pamukova nın tanınmış ailelerinden olan Rahmetli Kadir Bolal ın oglu Emekli Albay Abdullah Bolal olmuştur. Parti tüzüğü ve yönetmeliği gereği uzun süre yapılan değerlendirmeler sonucu. Pamukova ya en iyi hizmet edebilecek aday olarak Abdullah Bolal ın adaylığı genel merkezimiz tarafından onaylanmış ve o günden itibaren Pamukova Belediye başkan adayı olarak Abdullah Bolal resmen seçim çalışmalarına başlamıştır.

Tüm bu açıklamalarımızdan da anlaşılacağı üzere başkan adaylığı konusunda söylenen sözleri parti olarak kabul etmemiz mümkün değildir.

Partimiz MHP ve belediye başkan adayımızı küçük düşürücü sözler sarf eden kişi ile görüntülü haberi görünce hiç şaşırmadık. Halkımızın bu tür asılsın haberlere itibar etmediğini genelde cevabını verdiğini biliyoruz.

Haberde geçen yalan yanlış beyanların düzeltilmesini, düzeltemeye yanaşılmadığı takdirde kanuni haklarımızın saklı kalmak kaydı ile hukiki işlemlere başlayacağımızı belirittiriz.

Sevgi ve saygılarımızla

MHP Pamukova İlçe Teşkilatı 
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
adıbende saklı
adıbende saklı - 10 yıl Önce

dansözlerin bol oldugu şu dönemde başın dimdik dürüstlüğün gölgesinde üç hilal in ışığında yolun hep açık olsun

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

sayin albayim her zaman yanindayiz bögle itiraflara kimse inanmaz zaten sogleyen kisinin nasil karektere sahip oldugunu herkez cokkk cookk iyi biliyor

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

albayım seni seviyorum saygı ile selamlıyorum şu haddini bilmez herife haddini bildirme zamanı geldi geçiyor 3 dönem bu güzelim pamukovamızda belediye başkanlığı yaptı ne verdi pamukovamıza köylükten mahalle olma durumuna düşürdü şu herife belediye başkanlığını allah nasip etmesin inşallah.

SIRADAKİ HABER