banner392

Cevat Keser Saha Çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser yıllardan beri süre gelen bir alışkanlığını hiç aksatmadan yerine getiriyor.

Cevat Keser Saha Çalışmalarına aralıksız devam ediyor

 Keser bir yandan belediye çalışmalarını yerine getiriyor, bir yandan dar gelirli yoksul vatandaşlarla ilgileniyor, diğer yandan ise mahalleleri ve esnafları gezerek onların isteklerini, belediyeden beklentilerini ve önerilerini dinliyor.

Aktif siyasette yaklaşık 30 yılı geride bırakan Cevat Keser hala ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtiyor. Halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğunu belirten Keser,

“ Biz vatandaşlarımızın her zaman en iyiye, en güzele layık olduğunu düşünüyoruz ve çalışmalarımızı da bu anlayışla yerine getiriyoruz. Ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki halkımız gösterdiği nezaketle, güler yüzle, samimi eleştirilerle ve sıcak karşılamalarla hizmetlerimizden memnunlar. Zaten tarlada izimiz olmasa, buraya da gelmeye yüzümüz olmazdı. Bizlerin yaptığı tüm çalışmalarda başlıca referansımız halkımızın duyacağı memnuniyettir. Halkın memnun olmayacağı, istifade edemeyeceği hiçbir işle işimiz olmaz. Sağ olsunlar hemşerilerimiz fikirlerini ve isteklerini bizlerle paylaşıyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok Elhamdülillah” diyor.

Bu ziyaretlere hiç aralık vermeden devam ediyor.

İŞTE CEVAT KESER İN YAPTIĞI ZİYARETLERDEN GÖRÜNTÜLER




















Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 21:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER