banner392

Bu kaymakam adayından hala haber yok.

PKK tarafından 9 ağustos 2011 tarihinde PKK lı teröristler tarafından kaçırılan Kenan Erenoğlu’ndan hala haber yok. MHP Milletvekilinin Erenoğlunun ailesini ziyaret etmesinden sonra anne ve babasının perişanlığını anlıyoruz.

Bu kaymakam adayından hala haber yok.
 Milletvekili Lütfi Türkkan “19 aydır çocuklarından haber alamayan ailenin kapısını o günden beri hiçbir devlet yetkilisi çalıp hatırlarını bile sormamışlar” diyor.
 
9 Ağustos 2011 tarihinde Muş'tan Diyarbakır istikametine giden bir minibüste Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu bulunuyor. Ön koltukta oturan Erenoğlu teröristler tarafından araçtan indirilip kimliğine bakıldıktan sonra Teröristler Ankara nüfusuna kayıtlı olan Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu'nu yanlarına alarak gözden kayboluyorlar.
 
MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan’a aile derdini anlatıyor.
 
KİMSE KAPIMIZI ÇALMADI
"Kenan Erenoğlu hâlâ teröristlerin elinde. Sağlık durumuyla ilgili de tatmin edici bir bilgi yok. Kaçırılan Kaymakam Kenan Erenoğlu'nun anne ve babasının durumunu anlatmak için fazla bir söze gerek yok. On dokuz aydır evlâdı teröristlerin elinde ve kendisinden hiçbir haber alınamayan anne baba nasıl olursa onlar da öyleler. Baba Mustafa ve anne Nazmiye Hanım, geçen yıl İçişleri Bakanı'na gitmişler. Bakan oğullarının K.Irak'da olduğunu söylemiş. O gün bugün evlerinin kapısını bir Allah'ın kulu Devlet yöneticisi çalmamış Erenoğlu Ailesi'nin.
 
ÖCALAN'IN KONDOMUNA GÖSTERDİĞİ ÖZENİ BİZE DE GÖSTERSİN
Hükümet KCK lıların tahliyesi ile ilgili pazarlık yaparken, Devlet'in kaymakamına karşı neden bu kadar kayıtsız kalır, anlaşılır değil. Sinop ve Samsun'daki olaylara karşın ortalığı ayağa kaldıran barış güvercinleri (!), söz konusu Devlet'in kaymakamı olunca, sus pus olmuşlar. Gol atan topçuyu tebrik için arayan Başbakan, oğulları kaçırılan Devlet'in kaymakam olan anne babayı bir kez olsun neden aramaz?"
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER