banner392

Bozulan yollara yeni parke taşı döşenmeye başlandı.

Pamukova da doğalgaz altyapı çalışmaları bitirilmiş yerlere yeni parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. Yenice Mahallesi İstasyon caddesinde parke taşı döşeyenleri yerinde denetleyen Başkan Cevat Keser: “Vatandaşlarımızın kışa çamursuz girmeleri için elimizden geleni yapıyoruz”dedi

Bozulan yollara yeni parke taşı döşenmeye başlandı.
Doğalgazın Pamukova ya biran önce getirilebilmesi için yüklenici firma Akmercangaz gece gündüz çalışarak altyapı çalışmaların önemli bir bölümünü tamamlamış durumda. Yenice mahallesi ile Cumhuriyet mahallesinde cadde ve sokaklardan gaz gelecek borular döşendi. Elperek mahallesinde ise çalışmalar hızla devam ettiriliyor.
 
Çalışmalar sırasında zaman zaman caddeler ulaşıma kapanıyor. Sular kesiliyor, ancak kısa sürede sorunlar çözümlenmeye çalışılıyor.
Yüklenici firma ile birlikte çalışmaları yürüten belediye ise bitmiş mahallere yeniden parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.
 
Yenice mahallesi istasyon caddesinde parke taşı döşeme çalışmaları başlatan belediye çalışanlarını başkan Keser yerinde denetleyerek kendi elleri ile parke taşı döşedi.
Başkan Keser: “Vatandaşlarımızın kışa çamursuz girmeleri için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Doğalgaz altyapı çalışması biten her yeri hızlı ve seri bir şekilde bakıma tabi tutuyoruz. Çalışmaların bittiği yenice mahalle de İstasyon caddesinde parke taşı döşeme çalışmalarını başlattık. Önümüzdeki süreç içersinde ilçemiz genelinde gerek doğalgaz çalışmaları nedeni ile, gerekse zamanla bozulmuş, yıpranmış ne kadar yol ve kaldırım varsa hepsini yeniden yapacağız” dedi.
 
Birçok il ve ilçede olmayan çevre dostu, temiz, sağlıklı. Ekonomik ve yaşadığımız yüzyılın bir gereği olan doğalgazla Pamukova’yı buluşturmanın mutluğunu yaşadıklarını söyleyen Cevat Keser, kendisini parke taşı döşerken seyreden vatandaşlara yeni projer hakkında bilgiler de verdi.
 
İŞTE CEVAT KESER İN YENİ PROJELERİ
“Söz Verdik Yapıyoruz…
Geçmiş dönemde  yıkılıp yerine toplu konut yapılan Tarihi Hamam, belediyemiz teknik ekipleri tarafından yeri ve projesi tasarlanarak ihale sürecine sokulmuştur. İlçemize yakışır modern HAMAM - SAUNA ve SOSYAL TESİS PROJESİ çok yakında hayata geçiyor.
 
Cumhuriyet Mahallesine Sosyal Tesis…
Belediye Garajı, Soğuk Hava Deposu ve Belediye Dükkânlarının yer aldığı alan düzenlenip, mevcut binalar yıkılıp yerine özellikle şehir merkezindeki sosyal tesislere, çocuk oyun alanlarına gidip - gelmekte zorlanan ve yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edecek ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS inşa edilecek.

 
Pamukova Belediyesi KENT PARK Projesi…
İlçemiz merkezinde bulunan hiçbir estetik yönü olmayan vatandaşlara dinlenme, hoşça vakit geçirme imkânı sunmayan insanımızın adım atarken hangi parke taşına basarsam üzerime su sıçrar endişesini taşıdığı, günü kurtarmaya yönelik yapılan sözde kent meydanı farklı bir anlayış ve bakış açısıyla yeniden düzenlenerek vatandaşın “İşte Park Budur” diyeceği tarzda bir “KENT PARK” yapılacak.”  Diyen başkan. Bizi izlemeye devam edin.” Dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2011, 23:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ünal güneş
ünal güneş - 12 yıl Önce

başkanımız herkese yardımcı olmaya çalışıyor desdekliyoruz başkanımızı yolun açık olsun başkanım SAYGILAR HOŞCAKAL

Bu ne hal
Bu ne hal - 12 yıl Önce

Hep derlerya zengin bir ülkeyiz hele pova daha zengin diye başkanım bu zenginliğe yakışır davranıyor. neden eski parkeleri yeniden kullanmıyoruz neden söküp atıyoruz israf ediyoruz. TEBRİKLER başkanım makaja iyi para veriyosun....

ibrahim keskin
ibrahim keskin - 12 yıl Önce

adam gibi adam cevat keser kolay gelsin başkanım.

SIRADAKİ HABER