banner392

Bakan geldi.

Pamukova İsabalı da her sene geleneksel olarak yapılan Hıdırellez pilavına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ayın zamanda yeniden AKP den Sakarya Milletvekili adayı olan Ayşenur İslam İsabalı Hıdırellez Pilavı etkinliğine geldi.

Dün son saatlerde bakanın İsabalı ya geleceği haberinden sonra Pamukova da bakan karşılamak için yoğun tempo başlatıldı.

Bugün de öğle saatleri İsabalı ya bakandan önce gelen Sakarya Alay komutanı ve Bakan özel güvenlik görevlileri güvenlik önemeleri aldılar.

Köyün içine resmi görev harici araç giriş ve çıkışları yasaklandı. Araçlar köye
200 metre uzaklıkta boş bir alana park ettirildi.

Bir ara bakan geliyor söylentileri üzerine bakan karşılamak için gelmiş olan protokol  üyeleri düzgün bir şekilde sıra oldular. Ancak yanlış bilgiden sonra üyeler sırayı bozdular.

Daha sonra Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser belediye zabıta ekibinin de hazır olduğu sıranın kuyruk bölgesinden bakan geliyor anonsu yaptırdı ve yeniden karşılama için gelen muhtarlar, kamu görevlileri ve Ak Parti yönetici üyeleri sıra oldukları anlarda Bakan köy sınırları içine girdi.

Köye önden Jandarma, peşinden Polis eskortu girdi ve siyah arabası ile bakan geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’i ilk karşılayan Belediye başkanı Cevat Keser, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun ve peşinden İsabalı muhtarı Ahmet Özel oldular.

Bakanı gölge gibi takip eden hem koruma, hem rehberlik görevi yapan Cevat Keser alanda bakanı bekleyen sıradakilerle selamlaşıp tokalaştırdıktan sonra meydanda bekleyen bayanlarla da tanıştırdı.

 

Ara ara başkan Keser meydanda oturan bayanlara “İşte Bakanımız. Sizlere bakan getirdik” diye duyurular da yaptı. Sıranın düzgün olmasını istedi. Bayanlarında düzgün sıra olmalarını istedi.

Seçimlere az bir zaman kala İsabalı köyünde hazır toplanmış olan kalabalıklara Ayşenur İslam konuşma da yaptı. İslam’ın konuşması uzun sürünce  etkinliğe katılan CHP liler  konuşmanın sonunu beklemeden alandan ayrıldılar.

Bakan konuşmasının uzun ve siyasi olduğunu da tepki olarak algılayan MHP liler bakanın alandan aracına yöneldiği yolun üzerinde durarak ellerini havaya kaldırıp bozkurt işareti yaparak tepkilerini gösterdiler.

Bakana MHP liler neden tepki gösterdiler?

CHP liler ise alanı neden terk ettiler?

MHP ve CHP lileri kızdıran konuşma neydi?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın konuşmasının tamamını az sonra yayınlayacağız.

 

Bizi takip etmeye devam edin lütfen…. 
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 18:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER