banner392

Askerlik Şubesi de Geyve taşınıyor.

Pamukova Askerlik Şubesi de Geyve ye taşınıyor. Pamukova Devlet Hastanesi yanında kendi binası olan Pamukova Askerlik Şubesi yakında Geyve ilçesine kiralık binaya taşınacak.

Askerlik Şubesi de Geyve taşınıyor.
Pamukova’dan tek tek giden Resmi Kurumlardan dolayı vatandaşlar tepkili. Genel Seçimlerde de Pamukova’dan en çok oyu alan AKP iktidarı nedense Pamukova da daha önce kurulmuş olan ilçedeki kurumları taşımaya devam ediyor.
 
PAMUKOVA DAN GİDEN KURUMLAR ŞUNLAR
1-Elektrik Kurumu (Sedaş): Şubesi Pamukova’dan Geyve’ye taşındı. Yerine ödeme noktası denen özel yerler açıldı. Ancak ödeme noktalarında sadece borç ödemesi yapılabiliyor. Yeni elektrik abonesi yaptırmak veya abonelik sona erdirmek isteyenler Geyve ye gitmek durumdalar.
 
2-Türk Telekom: Telekom da Geyve ye götürüldü. Yerine sadece borç ödemesi yapılabilecek Özel Ödeme noktaları kuruldu. Yeni Abonelik ve aboneyi sona erdirmek isteyenler Geyve ye gitmek durumdalar.
 
3-Devlet Hastanesi: Pamukova Devlet Hastanesi ise Doktor yetersizliği yüzünden yatak kapasitesi 50’den 30’a düşürüldü. Geyve de 6 operatör doktor, 4 uzman doktor, 3 diş doktoru varken, 2 çocuk doktoru varken Pamukova’da sadece ve sadece 2 uzman ve 1 adet de diş doktoru bırakıldı.
 
2002 yılından önce Pamukova da 50 yataklı yılda 300 hastanın ameliyatının gerçekleştirildiği, konusunda uzman birçok doktorun görev yaptığı bir devlet hastanesi vardı. 2012 yılında bin bir zorluklarla getirilmiş 50 yatak kapasitesi 30’a düşürülmüş ve geçici görevlendirmelerle ya da pratisyen hekimlerle idare edilen bir Sağlık Ocağı pozisyonuna düşürüldü.

 
Pamukovalılar Geyve ye taşınan kurum yada kuruluşlar için tepkililer. Geyve ye taşınan kurumlar yüzünden hizmetlerini görmekte zorluk çektiklerini söylüyorlar. Bu konuda yetkilileri duyarsız davranmakla suçluyorlar. “Böyle giderse Pamukova köy durumuna düşecek.  Bu sene de Pamukova da hiçbir tane kamu yatırımı yok, sadece özel birkaç kuruluş ilçede yatırım yapmaya çalışıyor. Onlarda olmasa Pamukova’da işsizlik hat safhada olur.”diyorlar.

PAMUKOVALILAR BUNLARI MI İSTİYOR?
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 00:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mustafa özen
mustafa özen - 12 yıl Önce

ben hiç şaşırmıyorum.insanlar layık oldugu şekilde idare edilirlermiş.vatandaş istemese bunlar olmaz .yakında kaymakamlık uzak geliyor oda geyveye taşınırsa hiç şaşmam bize müstahak kimsenin serzenişte bulunmaya hakkı yok.böyle siyasiler olursa olacagı budur.

kemalettin yörük
kemalettin yörük - 12 yıl Önce

pamukovada ne kaldı ki askerlik şubesi kalsın yakında ilçemizi de elimizden alacaklar galiba bunların cevabını mevcut iktidar partisi verme nezaketi göstersin. neden bu durumlara sadece pamukova maruz kalıyor. mehmet hocam tesbitlerin için teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER