banner392

AKP döneminde yapılan yama yollar bozuldu

Pamukova Karapınar – Paşalar – Kadıköy – Ağaçcılar ve Eskiyayla güzergahını bağlayan 25 km lik sözde asfalt yol bozuldu. 6 köyü birleştiren yolda seyahat etmek için usta şoför, ya da sürekli yoldan gidip gelen sürücü olmak lazım, aksi taktir de aracınız bir çukura düşebilir maddi hasar meydana gelebilir.

AKP döneminde yapılan yama yollar bozuldu

1998 de Ecevit hükümeti döneminde asfaltlanan Karapınar – Eskiyayla yoluna 2004 te de AKP döneminde taşeron mantığı ile peyderpey yama yapıldı. Ancak AKP dönemi yaması kısa sürede döküldü. Yolda seyahat etmek isteyenler mutlaka yanlarında bir rehber götürmeliler.

Ya da büyükşehir yasası ile mahalleye dönen köy yollarının hizmeti için 19 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde yeniden seçildiği taktirde köylere hizmet yağdıracağı sözünü veren ve yeneden kazanan  belediye başkanımız Cevat Keser i aramaları rica olunur.

Başkanın her gün sabahları saat 9.00 da kasetten verilen “Günaydın benim esnafım hayırlı işler, iyi gidişler sözlerinden sonra belki başkan. 5 yıldır devam eden anonsu için yeni bir anonscu eleman tahsisinde bulunarak köy yolları içinde bir anons hazırlar ve yeni anonsu ile “Hayırlı yolculuklar dilerim. Zıplatan köy yollarımızda direksiyon başında uyumadan, başınızı bir yere vurmadan çoluk ve çocuklarınızla hoplaya zıplaya hayırlı seyahatler dileriz” diye yeni anonsu okutabilir.  


İŞTE KARAPINAR – ESKİYAYLA ARASINDA KALAN YOLDAN KESİTLER.

 
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 20:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER