banner392

Akçalışkan, sahadan ayrılmıyor

İYİ Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Arzu Akçalışkan, saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Akçalışkan, sahadan ayrılmıyor

Serdivan Kadın Politikaları Başkanı Dilek Tarkan Gedikoğlu, İl ve İlçe Yöneticileri ile Serdivan İstiklal Mahallesinde ekonomik sıkıntı yaşayan, ayakta kalmaya uğraşan mobilya sektörü esnafını ziyaret eden Akçalışkan, sıkıntılarını dinleyerek, İYİ Parti'nin çözüm önerilerini paylaştı.

Üretim süreçleri hakkında bilgi aldı

Akçalışkan daha sonra, birçok ulusal ve uluslararası firmanın distribütörlüğünü yapan iş insanı Eraya Grup Genel Müdürü Mustafa Kemal Yılmaz’ı ziyaret ederek, 14 Mayıs’tan sonra iktidara geldiklerinde ekonomide oluşacak olumlu gelişmeleri izah etti. Sakarya ekonomisine değer katan ve Türkiye’nin en büyük karavan üretim tesislerinden biri olan Erba Karavan’ın sahibi, Onur Başoğlu’nu da ziyaret eden Akçalışkan, Erba Karavan’ın üretim süreçleri hakkında bilgi alarak, işletme çalışanlarına kolaylıklar diledi.

‘’Rızkı için alın teri döken’’

Adapazarı Kadın Politikaları Başkanı Saliha Konuk, İl ve İlçe Yöneticileri ile Ozanlar semt pazarını da ziyaret eden Akçalışkan, Pazar esnafı ziyaret edip dertleşti. Akçalışkan: ‘’Bu soğuk havada çoluk çoğunun rızkı için alın teri döken başta pazar esnafımız olmak üzere tüm emekçi kardeşlerimize Allah'tan kolaylıklar diliyorum’’dedi.

Başarılar diledi

Akçalışkan, İYİ Parti Sakarya İl Kadın Politikalar Başkanlığına atanan Burcu Hepdiker’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek çıkmış olduğu bu kutlu yolda kendisine başarılar diledi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER